Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ…

No Comments Share:

Διοργανώνεται συνέδριο με τίτλο ¨Τα δικαιώματα των άλλων : Τούρκοι της Ελλάδας, από την Ρόδο ως την Δυτική Θράκη¨ 81c1de7c03032ee2eb0df63f84750dcf_XL

Η Ένωση Τούρκων Δυτικής Θράκης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τούρκων Ρόδου-Κω και Δωδεκανήσου και την Κοινότητα Ερευνών Τουρκικού Κόσμου του πανεπιστημίου Μπιλκέντ οργανώνουν συνέδριο με τίτλο ¨Τα δικαιώματα των άλλων : Τούρκοι της Ελλάδας, από την Ρόδο ως την Δυτική Θράκη¨.

Στην εκδήλωση αυτή που θα γίνει στις 13:00 της 30/4/2014 στην αίθουσα της σχολής Καλών Τεχνών του πανεπιστημίου Μπίλκεντ, θα μιλήσει ο βοηθός κοσμήτορα Δρ. Αλή Χουσείνογλου του Ινστιτούτου Βαλκανικών Ερευνών του πανεπιστημίου Θράκης και άλλοι ομιλητές.

Σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να κάνετε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία.

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 18/4/2014

Dok

Σχ : Από την πρόσκληση φαίνεται πως ομιλητές πλην του αναφερόμενου καθηγητή, είναι ο Αχμέτ –Σαλίχογλου-πρόεδρος του τυορκοσυλλόγου Άγκυρας ¨Ένωση Τούρκων Δυτικής Θράκης¨, και ο Μουσταφά Καϊμακτσί-πρόεδρος του άλλου συλλόγου Δωδεκανήσιων Τούρκων με έδρα την Σμύρνη. Το εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι πως την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ακόλουθος της ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ (…) ονόματι Μπιρόλ Ντοκ. Έχουμε υπογραμμίσει στην πρόσκληση το σχετικό σημείο.

Previous Article

ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ…

Next Article

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΠΙΡΛΙΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *