Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ REAL NEWS

No Comments Share:

 

 

Μεγάλο σκάνδαλο στον ελληνικό τύπο! Πενθούν για τους τρομοκράτες

Η πετυχημένη στρατιωτική επιχείρηση των Τουρκικών Ενοπλων Δυνάμεων στο όρς Κάντιλ έγινε θέμα στον ελληνικό τύπο. Η εφημερίσα Rean News σχετικά με τους 4 τρομοκρατές ΠΚΚδες, χρησιμοποίησε την φράση σκάνδαλο ¨Σκοτώνονται Κούρδοι μαχητές του Εργατικού Κόμματος¨.

Η πετυχημέμη επιχείρηση των ΤΕΔ στο Κάντιλ, προκαλεί πανικό στην Ελλάδα. Στην εφημερίδα RealNews σχετικά με τους 4 σκοτωμένους ΠΚΚδες χρησιμοποιείται η φράση σκάνδαλο ¨Σκοτώνονται μαχητές του Εργατικού Κόμματος.

Στην εφημερίδα RealNews έγινε θέμα οι 4 τρομοκράτες του ΠΚΚ που σκοτώθηκαν κατά την επιχείρηση στο Κάντιλ. Με την χρήση της φράσης ¨Σκοτώνονται μαχητές του Εργατικού Κόμματος¨, συνεχίζεται η πολιτική να  ταυτίζεται ο κουρδικός λαός με την τρομοκρατική οργάνωση. Οι επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης ΠΚΚ, παρουσιάστηκαν ευρέως στον ελληνικό τύπο. Στην εφημερίδα RealNews, έγινε θέμα ο θάνατος των 4 τρομοκρατών του ΠΚΚ κατά την επιχείρηση των ΤΕΔ στο όρος Κάντιλ όπου βρίσκονται οι επικεφαλής του ΠΚΚ.

Και ενώ συνεχίζεται η πολιτική της ταύτισης του κουρδικού λαού με τους τρομοκράτες του ΠΚΚ, το ΠΚΚ παρουσιάζεται ως ¨Εργατικό Κόμμα¨.  Γίνεται προπαγάνδα με την φράση ¨Ο τουρκικός στρατός σκοτώνει Κούρδους μαχητές. Οι θανόντες μαχητές είναι μέλη του Εργατικού Κόμματος¨. Υποστηρίζεται επίσης πως το ΠΚΚ ¨Ελέγχει την περιοχή¨. Η Ελλάδα κατά την δεκαετία του 90 αποδέχτηκε πολλά μέλη ή συμπαθούντες του ΠΚΚ ως πολιτικούς πρόσφυγες.

…………………

https://www.yeniakit.com.tr/haber/yunan-basinindan-buyuk-skandal-teroristlerin-yasini-tuttular-488242.html

2/7/2018

Previous Article

3 ΙΟΥΛΙΟΥ 1812 ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ (!) ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *