Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

No Comments Share:

 

 

Δηλώσεις Ερντογάν σχετικά με την είσοδο του καθεστώτος Άσαντ στο Άφριν

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την είσοδο των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας στο Άφριν.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν οργάνωσε συνέντευξη τύπου μαζί με τον ομόλογο του τον Μακεδόνα Γκιόργκι Ιβανόφ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν απαντώντας σχετικά με την είσοδο των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας στο Άφριν είπε πως ¨Εκείνη η υπόθεση προς το παρόν έκλεισε. Μόλις έγιναν βολές πυροβολικού, υποχρεώθηκαν να γυρίσουν πίσω¨.

Να οι τίτλοι των δηλώσεων Ερντογάν:

¨Εξετάσαμε τις σχέσεις μας σε όλους τους τομείς με την Μακεδονία. Επιθυμούμε να αυξήσουμε τον τζίρο στις εμπορικές συναλλαγές μας.

Επιθυμούμε να αυξήσουμε τις επενδύσεις στην Μακεδονία.

Τέθηκε το θέμα της συνεργασίας μας στον αντιτρομοκρατικό αγώνα.

Θέλουμε να δούμε τα βήματα που θα κάνει η Μακεδονία στον αγώνα ενάντια στην FETÖ. Η FETÖ είναι μια τρομοκραττική οργάνωση και πρώτα ο Θεός με την βοήθεια των φίλων μας στα Βαλκάνια θα την ξηλώσουμε και θα την πετάξουμε.
“ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ”
Σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε μια κίνηση κάποιας σιιτικής πολιτοφυλακής με οχήματα πικάπ που κινούνταν προς το Άφριν. Μετά όμως μόλις έγιναν βολές πυροβολικού αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω και προς το παρόν αυτή η υπόθεση έχει κλείσει.

Σε αυτά τα θέματα χτες είχαμε συμφωνία στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με τον κύριο Πουτιν και τον κ.Ρουχανί. Δυστυχώς αυτού του είδους οι τρομοκρατικές οργανώσεις κάνουν λάθος βήματα βάσει των αποφάσεων τους. Φυσικά αυτό δεν είναι δυνατόν να το επιτρέψουμε. Θα πληρώσουν πολύ βαρύ τίμημα για αυτό”

Yeni Akit 20/2/2018

Σχ: Ζητούμε την κατανόηση σας για την χρήση του όρου “Μακεδονία” αλλά αυτά ακριβώς είπε ο πρόεδρος της “φίλης και γείτονος χώρας” . Να μην ξεχάσουμε κ.Τσίπρα να τον καλέσουμε ξανά….
Ο οποίος Ερντογάν λέει και ψέματα διότι αυτή η σιιτική πολιτοφυλακή ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ. Παρά το χτύπημα που δέχτηκε…
Υπάρχουν φωτογραφίες…

Previous Article

ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ EIΔHΣΕΩΝ: ΟΙ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

Next Article

ΔΥΟ ΣΥΡΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *