Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ

No Comments Share:

Προδοτικό σχέδιο για την Τουρκία από Ισραήλ κι Ελλάδα

Η εφημερίδα Χααρέτζ που βγαίνει στο Ισραήλ, υποστηρίζει πως Ελλάδα και Ισραήλ έστησαν ραντάρ στην Κρήτη για να παρακολουθούν την Τουρκία.

Η Χααρέτζ έγραψε πως Ισραήλ και Τουρκία έστησαν έναν σταθμό ραντάρ στην Κρήτη για να παρακολουθούν την ναυσιπλοΐα. Η ισραηλινή εφημερίδα υποστηρίζει πως το ραντάρ που στήθηκε, υπηρετεί τα συμφέροντα ασφαλείας του Ισραήλ, της Ελλάδας και της Κύπρου

Η εφημερίδα γράφει πως το ραντάρ έχει την ικανότητα να εντοπίζει και παρακολουθεί την ναυσιπλοΐα από μακριά και προσθέτει πως αμφότερες οι χώρες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στα δεδομένα που θα παρατηρεί το ραντάρ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο σταθμός ραντάρ στην Κρήτη έχει σκοπό να παρατηρεί τις πιθανές επιθέσεις που μπορεί να κάνει η λιβανέζικη Χεζμπολλάχ και στην Μεσόγειο και στην Ανατολική Μεσόγειο

Ανακοινώθηκε πως το ραντάρ θα διασφαλίσει οφέλη για την προστασία των πλατφόρμων φυσικού αερίου στα ανοιχτά της Κύπρου, για την προστασία των συμφερόντων του ελληνοκυπριακού τομέα, της Ελλάδας και του Ισραήλ, ενώ θα συγκεντρώνει πληροφορίες για Συρία, Λίβανο και Τουρκία.

Σχετικά με την εγκατάσταση του κοινού ραντάρ στην Κρήτη, αυτή  την εβδομάδα σχεδιάζεται να συναντηθούν στην Ιερουσαλήμ ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου, ο Έλληνας ομόλογος του Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ελληνοκυπριακού τομέα Νίκος Αναστασιάδης και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σε δήλωση που έκανε την Κυριακή, είχε πει πως οι ηγέτες θα συζητήσουν το στήσιμο του αγωγού αερίου από το Ισραήλ προς την Ευρώπη.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/israil-ve-yunanistandan-hain-turkiye-plani-girit-adasina-radar-kurmuslar-665847.html
19/3/2019

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΓΚΙΟΥΛΕΝ

Next Article

ΜΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ ΣΕΡΑΙ-ΘΡΑΚΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *