Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Tούρκος πρέσβης Οζουγκεργκίν : ¨Λόγω της γνωστής στάσης των ελληνικών αρχών….¨

No Comments Share:

………..

Ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μπουράκ Οζουγκεργκίν, μετά από την τελετή στην πρεσβεία, μετέβη στην Ρόδο για να μετάσχει στην τελετή που οργανώθηκε στο προξενείο εκεί.
….
Στην ομιλία του εκεί ανέφερε τα εξής :
“Δεν πρέπει να ξεχνιέται πως η οργάνωση αυτή συνιστά μια σοβαρή απειλή όχι μόνο για την Τουρκία, αλλά όλες τις χώρες όπου οργανώνεται. Στο διάστημα αυτό και κατά τις εργασίες μας για τα μέλη της οργάνωσης που διαφεύγουν της δικαιοσύνης, τονίστηκε για μια ακόμη φορά η σημασία της συνεργασίας στον αντιτρομοκρατικό αγώνα, καταρχήν με την Ελλάδα για αυτούς που διαφεύγουν στο εξωτερικό. Έτσι υποβάλαμε αίτημα για την έκδοση στην χώρα μας των 8 πραξικοπηματιών στρατιωτών που το επόμενο πρωί της απόπειρας πραξικοπήματος διέφυγαν προς την Ελλάδα, όπως και για δύο πρώην μέλη των ειδικών δυνάμεων της SAT που διέφυγαν προς αυτή τη χώρα. Απέναντι σε αυτό, λόγω της γνωστής στάσης των ελληνικών αρχών, ακόμη δεν υπήρξε κάποια πρόοδος σε αυτό το θέμα.

Ο Οζουγκεργκίν συναντήθηκε επίσης με ομογενείς και ανέφερε πως ως Τουρκία θα συνεχίσουν πάντοτε να παρακολουθούν την κατάσταση των ομογενών.
…..

https://www.haberler.com/yunanistan-da-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-14270793-haberi/

Previous Article

Οι παρόντες στην φιέστα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής στις 15/7/2021 – Φωτογραφίες

Next Article

Χαλάρωσε πολύ ο Ερντογάν στην εκδήλωση !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *