Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Η δυτική Θράκη είναι ακρογωνιαίος λίθος στην τουρκική περιοχή της καρδιάς¨…

No Comments Share:

Αδερφική επίσκεψη στο Γιλντιρίμ

Ομάδα επισκεπτών από την Δυτική Θράκη μεταξύ των οποίων ο Ριντβάν Αχμέτ-δήμαρχος Αρριανών και ο Γ.Γ. της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Νιχάτ Μπίνμπασι, επισκέφτηκαν τον Οκτάι Γιλμάζ-δήμαρχο του Γιλντιρίμ. Ο Οκτάι Γιλμάζ ανέφερε πως η Δυτική Θράκη είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της τουρκικής περιοχής της καρδιάς και πρόσθεσε πως ¨Εμείς είμαστε σαν κλαδιά ενός μεγάλου πλάτανου. Για όσο εσείς εκεί είστε γαλήνιοι κι εμείς εδώ μπορούμε να είμαστε γαλήνιοι¨.
Ο δήμαρχος Γιλμάζ είπε πως αντιλαμβάνεται την σημασία που έχουν οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης και είπε:

¨Το να κάνεις εδώ εθνικισμό και να λες πως είσαι Τούρκος είναι εύκολο, το πραγματικά όμως δύσκολο είναι να τα εκφράζεις αυτά εκεί. Τέτοια είναι και η αποστολή που εκπληρώνετε εσείς εκεί. Eίμαι βέβαιος πως σε αυτή την εκλογική εκλογική διαδικασία, οι ομογενείς μας προστατεύοντας την ενότητα και την ομοψυχίας σας, θα βγούνε από αυτήν με το μέτωπο καθαρό. Σε εσάς που έχετε φιλοδοξίες σε αυτό τον ωραίο αγώνα, σας εύχομαι επιτυχίες¨.

Ο δήμαρχος των Αρριανών και εκ νέου υποψήφιος Ριντβάν Αχμέτ εξέφρασε τις ευχές του προς τον Οκτάι Γιλμάζ που εξελέγη στον δήμο Γιλντιρίμ, είπε πως ήρθαν εκεί ως δήμος Αρριανών για να επισκεφτούν τους ομογενείς και πρόσθεσε: ¨Με αυτή την αφορμή θελήσαμε να σας εκφράσουμε τις ευχές μας. Θα αισθανθούμε μεγάλη ικανοποίηση αν στο μέλλον, σας φιλοξενήσουμε στα Αρριανά. Είναι γνωστό πως στις 26 Μαίου έχουμε εκλογές. Εμείς εργαζόμαστε σε δύσκολες συνθήκες. Στην Ελλάδα υπάρχει κρίση και όσο και αν οι οικονομικές συνθήκες στην περιοχή είναι δύσκολες εμείς προσπαθούμε να υπηρετήσουμε την περιοχή μας. Οι δήμοι στην Δυτική Θράκη παίρνουν ως παράδειγμα τους εδώ δήμους. Εδώ είναι περισσότεροι επαγγελματίες, ενώ εμείς περισσότερο ερασιτέχνες¨.

Ο Γ.Γ. της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Νιχάτ Μπίνμπασι, μετέφερε στον δήμαρχο Οκτάι Γιλμάζ τα χαιρετίσματα του Νετζάτ Αχμέτ-προέδρου του συλλόγου και του έδωσε διάφορα δώρα.

 

https://www.sondakika.com/haber/haber-yildirim-a-kardes-ziyareti-11997508/
29//4/2019
Previous Article

Κραυγές σε κηδεία : ¨Άθλιε να καίγεσαι στην κόλαση¨ !

Next Article

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *