Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KATEXOYME ΛΕΕΙ 152 ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 1

0 σχόλια Share:

Περιντσέκ-Πρόεδρος του κόμματος Βατάν : 152 νησιά και βραχονησίδες του Αιγαίου είναι εδάφη της Τουρκικής Δημοκρατίας

1a

Περιντσέκ-Πρόεδρος του κόμματος Βατάν : 152 νησιά και βραχονησίδες του Αιγαίου είναι εδάφη της Τουρκικής Δημοκρατίας. Τα εδάφη της πατρίδας που είναι υπό την κυριαρχία της θα τα αποδώσουμε ξανά στην Τουρκία μας.

Το συλλαλητήριο ¨Τα 152 νησιά είναι πατρίδα¨ του κόμματος Βατάν πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ειρήνης και Φιλίας-Ισμαήλ Τζεμ στο Κουσάντασι. Στην ομιλία που έκανε εκεί ο πρόεδρος του κόμματος Βατάν (Πατρίδα) Ντογού Περιντσέκ είπε πως το Κουσάντασι αποτελεί μόνο την αρχή και ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι αυτά τα 152 νησιά και βραχονησίδες του Αιγαίου να προσμετρηθούν ως έδαφος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Ο Περιντσέκ ανέφερε πως αυτά τα 152 νησιά και βραχονησίδες αποτελούν εδάφη της Τουρκικής Δημοκρατίας και είπε :  Τα εδάφη της πατρίδας που είναι υπό την κυριαρχία της Τουρκίας θα τα αποδώσουμε ξανά στην Τουρκία μας. Το υποσχόμαστε και θα το κάνουμε. Με την ισχύ του τουρκικού έθνους, με την αποτρεπτική δύναμη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και κινούμενοι ειρηνικά, τα εδάφη που ανήκουν στην Τουρκία θα τα εντάξουμε ενεργά στα εδάφη της. ¨

Ο Περιντσέκ ανέφερε πως το κόμμα του συνέστησε μια επιτροπή για να παρθούν αυτά τα 152 νησιά και βραχονησίδες και συνέχισε λέγοντας : ¨Αρχίσαμε εργασίες για να παρθούν αυτά πίσω και για να στηθεί εκεί η τουρκική σημαία. Επιτροπή του κόμματος Βατάν επισκέφτηκε τον εκπρόσωπο της Ε.Ε. στην Άγκυρα. Του παρέδωσαν μια διαμαρτυρία. Έκαναν δηλαδή ότι δεν μπόρεσε να κάνει η νυν κυβέρνηση. Εμείς είπαμε ¨Πάρτε την σημαία σας από αυτά τα νησιά. Δεν μπορείς να γυρνάς με την σημαία σου εδώ. Τράβα τα σκάφη του λιμενικού, δεν τα θέλουμε εδώ¨. Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως η σημερινή ελληνική κυβέρνηση τα ξέρει αυτά πολύ καλά. Καθώς με την ρύθμιση της θάλασσας του Αιγαίου θα ωφεληθούν οι λαοί Ελλάδας και Τουρκίας και όχι η Αμερική και η Ευρώπη, συνομιλώντας και διαπραγματευόμενοι θα λύσουμε αυτά τα θέματα. Ο Περιντσέκ ανέφερε πως εμπιστεύεται το τουρκικό έθνος, την δικαιοσύνη, τον νόμο και τον τουρκικό στρατό και ανέφερε πως καθώς τα ψάρια στο Αιγαίο δεν μάχονται, αυτό είναι κάτι που μπορούν να πετύχουν επίσης ο τουρκικός και ελληνικός λαός, ώστε να αποτελέσει έτσι το Αιγαίο μια θάλασσα ειρήνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Sondakika.com 27/4/2015

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΧΑΤΙΜ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ-ΞΑΝΘΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΜΑΜΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ

Next Article

ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *