Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

No Comments Share:

Ιστοσελίδα Haberler.com  9-1-2011

Προύσα- ¨Έβαλαν πωλητήριο στη χώρα τους¨

Ο υπουργός επικρατείας Φαρούκ Τσελίκ μιλώντας σε συνέδριο στην Προύσα και αναφερόμενος στη φράση του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο Ερζερούμ πως ¨Για όσο συνεχίζεται η κατοχή στην Κύπρο η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει μέλος της Ε.Ε.¨ είπε : ¨Αυτοί οι οποίοι έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, που την έριξαν την στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία¨.

Σχόλιο : Λέει και άλλα υποτιμητικά για την Ελλάδα ο υπουργός όπως φαίνεται στο βίντεο. Όποιος ξέρει τουρκικά και θέλει : http://www1.haberler.com/bursa-ulkelerine-emlak-tabelasi-astirdilar-2464179-haberi/

Previous Article

ΠΕΝΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ

Next Article

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

No Comments

  1. Αν και δεν υπολήπτομαι τον συγκεκριμένο κύριο ομολογώ πώς είμαι με το μέρος του. Ένας πρωθυπουργός μιας ανυπόληπτης οικονομικά χώρας, έρχεται στην Τουρκία και μιλάει εκ μέρους όλης της ΕΕ. Πολύ ωραία, και τί λέει; Λέει ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να γίνει μέλος της ΕΕ αν δεν αποσύρει τον “στρατό κατοχής” από την Κύπρο… Μάλιστα, μόνο που αυτό το είπε μάλλον για να το ακούσουν στην Ελλάδα, γιατί οι Τούρκοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι ΔΕΝ υπάρχει όρος, για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, που να υποχρεώνει την Τουρκία να αποσύρει στρατεύματα από την Κύπρο. Ένα αυτό, δεύτερον… ποιός είναι ο στρατός κατοχής; Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το ΑΡΘΡΟ 3 του συντάγματος του 1960 (Συνθήκη Ζυρίχης-Λονδίνου περί ομοσπονδίας) της Κυπριακής Δημοκρατίας και τί λέει ακριβώς; Θα φρικάρετε… περισσότερο από ότι με τον κ. Τσελίκ.

  2. Αν και δεν υπολήπτομαι τον συγκεκριμένο κύριο ομολογώ πώς είμαι με το μέρος του. Ένας πρωθυπουργός μιας ανυπόληπτης οικονομικά χώρας, έρχεται στην Τουρκία και μιλάει εκ μέρους όλης της ΕΕ. Πολύ ωραία, και τί λέει; Λέει ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να γίνει μέλος της ΕΕ αν δεν αποσύρει τον “στρατό κατοχής” από την Κύπρο… Μάλιστα, μόνο που αυτό το είπε μάλλον για να το ακούσουν στην Ελλάδα, γιατί οι Τούρκοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι ΔΕΝ υπάρχει όρος, για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, που να υποχρεώνει την Τουρκία να αποσύρει στρατεύματα από την Κύπρο. Ένα αυτό, δεύτερον… ποιός είναι ο στρατός κατοχής; Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το ΑΡΘΡΟ 3 του συντάγματος του 1960 (Συνθήκη Ζυρίχης-Λονδίνου περί ομοσπονδίας) της Κυπριακής Δημοκρατίας και τί λέει ακριβώς; Θα φρικάρετε… περισσότερο από ότι με τον κ. Τσελίκ.

  3. Αν και δεν υπολήπτομαι τον συγκεκριμένο κύριο ομολογώ πώς είμαι με το μέρος του. Ένας πρωθυπουργός μιας ανυπόληπτης οικονομικά χώρας, έρχεται στην Τουρκία και μιλάει εκ μέρους όλης της ΕΕ. Πολύ ωραία, και τί λέει; Λέει ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να γίνει μέλος της ΕΕ αν δεν αποσύρει τον “στρατό κατοχής” από την Κύπρο… Μάλιστα, μόνο που αυτό το είπε μάλλον για να το ακούσουν στην Ελλάδα, γιατί οι Τούρκοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι ΔΕΝ υπάρχει όρος, για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, που να υποχρεώνει την Τουρκία να αποσύρει στρατεύματα από την Κύπρο. Ένα αυτό, δεύτερον… ποιός είναι ο στρατός κατοχής; Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το ΑΡΘΡΟ 3 του συντάγματος του 1960 (Συνθήκη Ζυρίχης-Λονδίνου περί ομοσπονδίας) της Κυπριακής Δημοκρατίας και τί λέει ακριβώς; Θα φρικάρετε… περισσότερο από ότι με τον κ. Τσελίκ.

  4. Αν και δεν υπολήπτομαι τον συγκεκριμένο κύριο ομολογώ πώς είμαι με το μέρος του. Ένας πρωθυπουργός μιας ανυπόληπτης οικονομικά χώρας, έρχεται στην Τουρκία και μιλάει εκ μέρους όλης της ΕΕ. Πολύ ωραία, και τί λέει; Λέει ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να γίνει μέλος της ΕΕ αν δεν αποσύρει τον “στρατό κατοχής” από την Κύπρο… Μάλιστα, μόνο που αυτό το είπε μάλλον για να το ακούσουν στην Ελλάδα, γιατί οι Τούρκοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι ΔΕΝ υπάρχει όρος, για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, που να υποχρεώνει την Τουρκία να αποσύρει στρατεύματα από την Κύπρο. Ένα αυτό, δεύτερον… ποιός είναι ο στρατός κατοχής; Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το ΑΡΘΡΟ 3 του συντάγματος του 1960 (Συνθήκη Ζυρίχης-Λονδίνου περί ομοσπονδίας) της Κυπριακής Δημοκρατίας και τί λέει ακριβώς; Θα φρικάρετε… περισσότερο από ότι με τον κ. Τσελίκ.

  5. Αν και δεν υπολήπτομαι τον συγκεκριμένο κύριο ομολογώ πώς είμαι με το μέρος του. Ένας πρωθυπουργός μιας ανυπόληπτης οικονομικά χώρας, έρχεται στην Τουρκία και μιλάει εκ μέρους όλης της ΕΕ. Πολύ ωραία, και τί λέει; Λέει ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να γίνει μέλος της ΕΕ αν δεν αποσύρει τον “στρατό κατοχής” από την Κύπρο… Μάλιστα, μόνο που αυτό το είπε μάλλον για να το ακούσουν στην Ελλάδα, γιατί οι Τούρκοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι ΔΕΝ υπάρχει όρος, για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, που να υποχρεώνει την Τουρκία να αποσύρει στρατεύματα από την Κύπρο. Ένα αυτό, δεύτερον… ποιός είναι ο στρατός κατοχής; Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το ΑΡΘΡΟ 3 του συντάγματος του 1960 (Συνθήκη Ζυρίχης-Λονδίνου περί ομοσπονδίας) της Κυπριακής Δημοκρατίας και τί λέει ακριβώς; Θα φρικάρετε… περισσότερο από ότι με τον κ. Τσελίκ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *