Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΡAΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ-ΚΟΥΚΛΑΤΖΗ

No Comments Share:

 

Έκτακτη είδηση: Δεν βγήκε απόφαση αποφυλάκισης για τους δύο Έλληνες στρατιώτες

Στην Αδριανούπολη κατά την  δικαστική επανεκτίμηση της κράτησης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς Άγγελο Μητρετώδη (25)  και  Δημήτρη Κούκλατζη (29) που είναι προφυλακισμένοι επειδή κατά την διάρκεια περιπολίας τους από το φυλάκιο των Καστανιών πέρασαν στην Τουρκία, πάλι δεν βγήκε απόφαση αποφυλάκισης.

……………….

Ο δικηγόρος Γιαλτσιντούγ υποστήριξε πως οι πελάτες του κρατούνται άδικα και ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι. Το δικαστήριο αποφάσισε την παράταση της κράτησης.

http://www.milliyet.com.tr/2-yunan-asker-icin-tahliye-karari-gundem-2708103/

17/7/2018

Σχ: Είναι να απορεί κανείς με την απραξία της ελληνική κυβέρνησης. Οκ έθεσαν το θέμα όπου μπορούσαν και αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Δεν πρέπει να υπάρξουν άλλες κυρώσεις ;

Για παράδειγμα, ας βάλουμε 1 χιλιόμετρο μετά από το τελωνείο των Κήπων ένα σημείο ελέγχου όπου θα γίνεται ενδελεχής έλεγχος νομιμότητας σε όλα τα τουρκικά φορτηγά που εισέρχονται στην χώρα. Με ότι σημαίνει αυτό για την καθυστέρηση τους…

Επίσης ας γίνει έρευνα σε σπίτια-γραφεία-υπολογιστές-κινητά  κλπ σε γνωστούς πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη. Έλεγχος όχι μόνο ποινικός αλλά και οικονομικός. Μόνο έτσι θα πάρει κάποιο μήνυμα ο Ταγίπ. Να έχει δηλαδή κάποιο απτό κόστος για αυτά που κάνει. Γιατί αυτή την στιγμή η Τουρκία δεν πληρώνει κανένα κόστος για την εξώφθαλμα άδικη κράτηση των Ελλήνων στρατιωτικών.

Αυτά βέβαια μπορεί να τα κάνει μόνο μια ανεξάρτητη ελληνική κυβέρνηση.

¨Και όχι  η κυβέρνηση του Αμερικανού πρέσβη Πάιατ…

Previous Article

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Next Article

H 15η ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ¨ΜΑΤΙΑ¨ ΤΗΣ Τ/Κ ΑΦΡΙΚΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *