Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΟΥ ΟΡΝΤΟΥ

No Comments Share:

O αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέγκας επισκέφτηκε τον νομάρχη του Όρντου Ντουζγκούν

Η ομάδα επιχειρηματιών, τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη στο Όρντου με το ταξίδι που διοργάνωσαν το γραφείο Β.Ελλάδος των ΤΗΥ και ο Σύλλογος Ανταλλάξιμων Σαμψούντας, επισκέφτηκαν τον νομάρχη του ¨Ορντου Ορχάν Ντουζγκούν.

Την ομάδα που μετείχε στο επονομαζόμενο ταξίδι ¨Θεσσαλονίκη-Μαύρη Θάλασσα, Πολιτισμός και τουρισμός¨ και στην οποία μετείχαν ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού Σπύρος Πέγκας, ο πρόεδρος των ταξιδιωτικών πρακτόρων Θεσσαλονίκης Στέφανος Χατζημανώλης, ο προερχόμενος από την Δυτική Θράκη διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας Μπιρλίκ και εκπρόσωπος του AVGADER στην Ελλάδα Ιλχάν Ταχσίν, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Θεσσαλονίκης Νικόλαος Σαπουντζής, ο διευθυντής των ΤΗΥ-Θεσσαλονίκης Ουτκού Γιαζάν, -συνολικά 15 άτομα- έγιναν δεκτά από τον νομάρχη Ορχάν Ντουζγκούν.

Ο νομάρχης Ορχάν Ντουζγκούν ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που βλέπει στο Όρντου τους καλεσμένους από την Ελλάδα, και πρόσθεσε πως οι συχνότερες επισκέψεις Τούρκων και Ελλήνων πολιτών θα συμβάλουν στην ανάπτυξη των σχέσεων σε εμπορικό και τουριστικό επίπεδο.

Ο νομάρχης Ντουζγκούν ανέφερε πως ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυξημένη κίνηση ταξιδιωτών από την Ελλάδα, προς την Κωνσταντινούπολη και τις ακτές του Αιγαίου, και έδωσε πληροφορίες στους Έλληνες καλεσμένους για τo αεροδρόμιο Όρντου-Κερασούντας.

……………….

 Εφ. Μπιρλίκ 3-6-2012

Σχόλιο : Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την επίσκεψη της ίδιας επιτροπής μια μέρα πριν στον νομάρχη Σαμψούντας. Το φόντο από πίσω για όσους δεν το κατάλαβαν είναι από τον εθνικοαπελευθερωτικό πόλεμο των Τούρκων ενάντια στους Έλληνες.

Να τα βλέπουν οι ελληνόφωνοι αρμόδιοι που τρέχουν να κατεβάσουν τα κάδρα του 1821 όταν έρχονται τίποτε Τούρκοι επίσημοι, μη τυχόν και πειραχτούν…Ουουουουουστ γιουσουφάκια.

Previous Article

10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ

Next Article

ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΙΝΩΠΗ-ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *