Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΣΕΛΙΚ ΚΑΤΑ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

No Comments Share:

Οι δηλώσεις του υπουργού Ε.Ε Ομέρ Tσελίκ ήταν ως εξής :  

¨Στις σημερινές όμως εφημερίδες στην Τουρκία υπάρχει μια φωτογραφία. Ένας Αμερικανός διοικητής που μαζί με μέλη του YPG επισκέπτεται το στρατόπεδο που κτύπησαν οι TSK. Ένας διοικητής υπαγόμενος σε στρατό του ΝΑΤΟ επισκέπτεται ένα στρατόπεδο τρομοκρατών. Η στρατιωτική επιχείρηση έγινε για την ασφάλεια της Τουρκίας. Όλοι ξέρουν πως το PYD  και το YPG αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας. To να είναι μαζί και να βγαίνουν φωτογραφίες γεννά απαράδεκτα αποτελέσματα.  Η Τουρκία ως χώρα του ΝΑΤΟ χτύπησε ένα στρατόπεδο τρομοκρατικής οργάνωσης. Και μια άλλη χώρα του ΝΑΤΟ πήγε και επισκέφτηκε το στρατόπεδο εκείνο. Στην πραγματικότητα αυτό είναι που πρέπει  να ερευνηθεί.

……………..

Στην Ευρώπη τα ακροδεξιά κόμματα σταδιακά περικυκλώνουν την πολιτική. Παρατηρώντας την ιστορία της Ε.Ε. , βλέπουμε πως καθώς περιοριζόταν οι προοπτικές διεύρυνσης της, εμφανίστηκαν και τα άκρα.Αυτό που πρέπει να γίνει είναι το εξής: Να ξεδιπλωθεί μια δίκαιη και αντικειμενική προσέγγιση.  Σε σύντομο διάστημα θα έχω επαφές σε Στρασβούργο και Βρυξέλλες. Πλέον με αυτή την στάση δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε τις σχέσεις μας. Συνεχώς μιλάμε ο ένας για τον άλλον και όχι μεταξύ μας….Η Τουρκία αγωνιζόμενη κατά της τρομοκρατίας διασφαλίζει την ασφάλεια της Ευρώπης. Η Ευρώπη έχει ένα δύσκολο ημερολόγιο μπροστά της. Υπάρχουν εκλογές και σε πολλά μέρη υπάρχει οικονομική κρίση.  Είναι ανάγκη οι σχέσεις Τουρκίας και Ε.Ε. να συσφιχτούν περισσότερο. Αλλά με ένα παράλογο τρόπο, εμφανίζεται μια κατάσταση στην οποία οι ίδιοι παραλύουν τους εαυτούς τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ FETÖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την μη έκδοση από την Ελλάδα, δεν την θεωρούμε μια δικαστική απόφαση.  Η 15η Ιουλίου ήταν μια απόπειρα κατοχής.  Για αυτό το λόγω το εν λόγω λάθος δεν σβήνεται από την μνήμη μας. Υπάρχει μια απόπειρα πραξικοπήματος και αυτοί οι δολοφόνοι εισήλθαν από τα σύνορα της γείτονος. Η Ελλάδα θα έπρεπε να εκδώσει αμέσως αυτούς τους δολοφόνους.

………………..

http://www.sondakika.com/haber/haber-ab-bakani-celik-bir-nato-ulkesi-turkiye-kendisine-9544889/

26/4/2017

Previous Article

¨ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΝΕ, ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ¨

Next Article

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ YPG

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *