Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο από την παρενόχληση λέει που τους έκανε το ελληνικό πολεμικό σκάφος….

No Comments Share:

Σε βίντεο η παρενόχληση από το πολεμικό πλοίο της Ελλάδας

Η κορβέτα TCG Burgazada που μετέχει στην άσκηση Θαλάσσιος Λύκος 2019, παρενοχλήθηκε από ελληνικό πολεμικό σκάφος ενώ βρισκόταν σε διεθνή ύδατα. Το ελληνικό πολεμικό πλοίο μετά από τις προειδοποιήσεις που του έγιναν, υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από την περιοχή ενώ καταγράφηκαν σε βίντεο οι κατά παράβαση των διεθνών κανόνων κινήσεις του και οι στιγμές κατά τις οποίες τέθηκε σε κίνδυνο η ασφάλεια των σκαφών. Σύμφωνα με πηγές ασφαλείας η κορβέτα TCG Burgazada ενώ μετείχε στην άσκηση Θαλάσσιος Λύκος 2019 και βρισκόταν σε διεθνή ύδατα στο Νότιο Αιγαίο, παρενοχλήθηκε από το πολεμικό πλοίο “Κρυσταλλιδης” της Ελλάδας.

Το ελληνικό σκάφος πλησίασε την κορβέτα αρχικά στα 200 μέτρα από αριστερά της και ακολούθως έκανε ελιγμό προς την πορεία της κορβέτας από πολύ κοντινή απόσταση θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια.

Χάρη στην ψυχραιμία και τον επαγγελματισμό του πληρώματος εμποδίστηκαν ανεπιθύμητα αποτελέσματα στο περιστατικό αυτό, ενώ το ελληνικό σκάφος μετά από τις προειδοποιήσεις αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την περιοχή.

Αυτός ο ελιγμός-παρενόχληση του ελληνικού πολεμικού πλοίου προς την τουρκική κορβέτα, έγινε γνωστό πως συνιστά παραβίαση του Διεθνούς καταστατικού Αποτροπής Θαλάσσιων Συγκρούσεων. ……..

https://www.sondakika.com/haber/haber-yunan-hucumbotunun-tacizi-goruntulendi-12062156/
18/5/2019
Previous Article

Το κρανίο κείτεται στην Κοζάνη και το σώμα στα Λιβερά της Τραπεζούντας

Next Article

Βίντεο-τουρκικό τραγούδι σε εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ελληνίδας υποψήφιας δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *