Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ …ΣΑΛΤΣΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ Η ΧΟΥΡΙΕΤ

No Comments Share:

Είπε ¨Τα Καρντάκ είναι τουρκικά¨, και αναστάτωσε την Αθήνα

 Ο Νάσος Θεοδωρίδης-μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ελλάδας-ΣΥΡΙΖΑ, αναστάτωσε την Ελλάδα όταν δήλωσε πως οι βραχονησίδες Καρντάκ ανήκουν στην Τουρκία και πως η Ελλάδα θα πρέπει να αλλάξει γνώμη για τα 12 μίλια.

Ο δικηγόρος και μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος της Ελλάδας-ΣΥΡΙΖΑ, ανακηρύχτηκε ως ¨προδότης της πατρίδας¨, λόγω αυτών που έγραψε στο facebook σχετικά με τις βραχονησίδες Καρντάκ της κρίσης του 1996. Ο Θεοδωρίδης στο κείμενο του έγραψε πως ¨ Το όνομα των Ιμίων κατά την γνώμη μου είναι Καρντάκ. Διότι η παραχώρηση Δωδεκανήσων από Ιταλία προς Ελλάδα περιελάμβανε μόνο τις παρακείμενες προς αυτά βραχονησίδες, ενώ οι συγκεκριμένες είναι σαφώς πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο¨.

Ο Θεοδωρίδης πρόσθεσε πως ¨Τα ελληνικά μαχητικά στο Αιγαίο πρέπει να σταματήσουν να παρενοχλούν τα τουρκικά μαχητικά, και να απεμποληθεί η παράλογη αξίωση της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια¨.

 Ούτε ο Ερντογάν δεν τα λέει

Μετά από αυτές τις δηλώσεις ο Θεοδωρίδης αποβλήθηκε από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως όλα αυτά αποτελούνε προσωπικές απόψεις του Θεοδωρίδη, και όχι του κόμματος. Αλλά το κυβερνόν κόμμα της ΝΔ ανέφερε πως ο Θεοδωρίδης είναι στενός σύντροφος του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και σχολίασε πως ¨Σε μια περίοδο που η Αθήνα ετοιμάζεται να ανακηρύξει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη στο Αιγαίο, είναι απαράδεκτη η ανθελληνική έκρηξη του Θεοδωρίδη¨. Τα ελληνικά ΜΜΕ σχολίασαν πως ¨Αυτά ούτε ο Ερντογάν δεν τα λέει¨ και ότι ¨Ο Θεοδωρίδης είναι προδότης της πατρίδας¨.

Eφ. Χουριέτ 7/2/2013

Σχ : Να σημειώσουμε πως Ο Θεοδωρίδης δεν δήλωσε πως ¨Τα ελληνικά μαχητικά στο Αιγαίο πρέπει να σταματήσουν να παρενοχλούν τα τουρκικά μαχητικά¨ αλλά πως ¨να σταματήσουν εδώ και τώρα οι αναχαιτίσεις αεροπλάνων¨…. Επίσης η ανακοίνωση της ΝΔ δεν μιλά για ΑΟΖ στο Αιγαίο, αλλά  ¨Και όλα αυτά σε μία περίοδο που  η χώρα μας προετοιμάζεται να αξιοποιήσει τα δικαιώματά της στη θάλασσα¨. Σημαντικές διαφορές νομίζουμε…

Τώρα βέβαια δεν θα μπούμε στην διαδικασία να κρίνουμε αυτά που λέει ο κ. Θεοδωρίδης. Να τον χαίρονται πάντως οι σύντροφοι του ! 

Previous Article

Ο ΦΟΝΙΑΣ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ…

Next Article

ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ¨ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *