Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ…

No Comments Share:

Συνελήφθησαν 5 Ρώσοι και Ουκρανοί διακινητές

Σκάφος ονόματι ¨Varyag¨ την ώρα που πλησίασε ακτή στο Τσανάκκαλε για να πάρει λαθρομετανάστες, προσάραξε με αποτέλεσμα να συλληφθεί το πλήρωμα, τρεις Ουκρανοι και 2 Ρώσοι.

……………..

Το πλοίο Varyag που έφερε ρωσική σημαία και το οποίο παρακολουθούνταν από το λιμενικό για 6 μήνες με την υποψία πως διακινούσαν λαθρομετανάστες, την Τετάρτη το πρωί προσάραξε στην παραλία του χωριού Νταλιάν της κοινότητας Γκέγικλι, την ώρα που πήγαινε να πάρει λαθρομετανάστες.Οι λαθρομετανάστες δεν μπόρεσαν να ανεβούνε, ενημερώθηκε το λιμενικό που τους συνέλαβε όλους και μεταξύ αυτών το πλήρωμα του πλοίου, 3 Ουκρανούς και δύο Ρώσους.

Μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην Στρατοχωροφυλακή του Γκέγικλι, το πλήρωμα του πλοίου Varyag, δηλαδή οι Ουκρανοί Μικαίλο Σερμπάκοφ, Βιτάλι Σιντένκο και Ανατόλι Νικολάεφ και οι Ρώσοι Όλεγκ Κρουτσκόφ και Στάσις Τεκόριους, μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια του Έζινε και μετά προφυλακίστηκαν στις φυλακές του Τσανάκκαλε.

Οι 51 λαθρομετανάστες από Αφγανιστάν, Ιράκ και Συρία που έχασαν το όνειρο να περάσουν στην Μυτιλήνη, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στο Άιβατζικ, στάλθηκαν στο Κέντρο Επιστροφής Αλλοδαπών.
…………..

https://www.sondakika.com/haber/haber-canakkale-de-rus-ve-ukraynali-5-organizator-11943895/

12/4/2019

Σχ: Αυτό που γίνεται στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου είναι τρομερό.  Κουτσοί-στραβοί στήνουν μια ΜΚΟ και μεταφέρουν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στα νησιά μας. Το ίδιο πράγμα αν το κάνετε εσείς μόνοι σας στον Έβρο και σας πιάσει η αστυνομία έχει πολύχρονη φυλάκιση. Στα νησιά όμως  Αυστραλοί, Γάλλοι, Ισραηλινοί, Άγγλοι, Ιρλανδοί, Ισπανοί κ.α. βαφτίζονται ¨ανθρωπιστές¨,  ζούνε σε ωραία νησιά, παίρνουν τις επιδοτήσεις τους και βραβεύονται κι από πάνω… Καταστρέφοντας βέβαια τα νησιά…

Αλήθεια αυτά τα καρτάλια, όταν εντοπίζουν με τα σκάφη τους ή με τα κιάλια τους τους λαθρομετανάστες να έρχονται, ενημερώνουν άμεσα το λιμενικό όπως έχουν υποχρέωση ; 

Previous Article

ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ…

Next Article

¨ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *