Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΙΛΛΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΚΟΤΣΑΝΑ ΤΟΥ…

No Comments Share:

Ο Μπουτάρης που βρέθηκε στο στόχαστρο των εθνικιστών αφήνει την πολιτική

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης που δέχθηκε επιθέσεις από ακραίους εθνικιστές επειδή πρότεινε να ονομαστεί οδός ¨Μουσταφά Κεμάλ¨η οδός όπου βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη, εγκαταλείπει την πολιτική.

Ο πετυχημένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με μια απόφαση έκπληξη, ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Μπουτάρης που είναι γνωστός για τα ανοίγματα που έκανε στην Τουρκία και εκ τούτου έχει υποστεί επιθέσεις από ακραίους εθνικιστές, προκάλεσε έκπληξη όταν ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2019. Ο 76 ετών Μπουτάρης ο οποίος εδώ και 8 έτη συνεχίζει με επιτυχία τα δημαρχιακά του καθήκοντα, παρά την δήλωση ¨Θα συνεχίσω να είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100 μου¨, έδειξε πως για  ¨ιδιωτικούς λόγους¨ δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2019.

Ο Μπουτάρης ο οποίος είναι αγαπητός από την μεγάλη πλειοψηφία των Θεσσαλονικέων ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων, αναφέρεται πως πήρε αυτή την απόφαση επειδή ¨δεν άντεξε την πίεση του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος¨

Ο Μπουτάρης  αν και επέφερε τουρισμό στην Θεσσαλονίκη με τις θετικές δηλώσεις και τα ανοίγματα που έκανε στις σχέσεις με την Τουρκία και την Δημοκρατία της Μακεδονίας,  έγινε ο βασικός εχθρός των ακραίων εθνικιστών.

………………..

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=11459

27/11/2018

Σχ: Η εφ. Μιλλέτ στην Ξάνθη είναι η πλέον ανθελληνική τουρκόφωνη εφημερίδα της Ελλάδας. Στα κείμενα της ποτέ δεν ξεφεύγει ούτε στο παραμικρό από την επίσημη γραμμή της Τουρκίας. Αυτή λοιπόν η εφημερίδα προφανώς είναι αναμενόμενο να λυπάται για την  αποχώρηση Μπουτάρη.

Δείτε πάντως τι δήλωσε ο Μπουτάρης για τις καταλήψεις στα σχολεία :  “Είναι πάρα πολυ λυπηρό το ότι υπάρχουν οργανώσεις, κυρίως απ’ τη Χρυσή Αυγή, και σε μας έχουμε στα σχολεία μηνύματα το ότι οι χρυσαυγίτες παροτρύνουν τα παιδιά να κάνουν καταλήψεις στα σχολεία κτλ…Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει στα σχολεία ένα κόμμα το οποίο έχει ναζιστικές αντιλήψεις και να δηλητηριάζει τα παιδιά με ναζιστικές ιδεολογίες, χρησιμοποιώντας κάθε είδους ψέματα για να τα παρασύρει. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να προστατευθούν με αστυνομία. Δεν επιτρέπεται να μπει στο σχολείο κάποιος ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το σχολείο“.

Κύριε Μπουτάρη μερικές φορές είναι καλύτερα να πίνει κανείς παρά να μιλά…

Previous Article

ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *