Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΜΙΛΛΕΤ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

No Comments Share:

 

Ο βουλευτής του Τσανάκκαλε Μπουλέντ Τουράν, έθεσε το θέμα των δύο μέτρων και σταθμών που εφαρμόζονται στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης

Ο βουλευτής του ΑΚΡ και αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας Μπουλέντ Τουράν, αντέδρασε στην ποινή φυλάκισης 20 μηνών που επιβλήθηκε σε μειονοτικούς δημοσιογράφους οι οποίοι άσκησαν κριτική στους μουφτήδες  που η διοίκηση διορίζει και θέλει να επιβάλλει στην τουρκική μειονότητα.

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Μιλλέτ, ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΡ Μπουλέντ Τουράν, μετέβη στην Ίμβρο και σε δήλωση που έκανε στον τύπο, ανέφερε πως αποτελεί δείγμα η απόφαση δικαστηρίου στην δυτική Θράκη σχετικά με τον Διευθυντή Έκδοσης της εφημερίδας Μιλλέτ Τζεγκίζ Ομέρ και τον ερευνητή και αρθρογράφο Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγιά.

Ο Τουράν ανέφερε πως φέτος από το ιδιωτικό λύκειο Ίμβρου, αποφοίτησαν 8 άτομα  και είπε:  ¨Επίσης οι Έλληνες πολίτες μας συνεχίζουν με άνεση την εκπαίδευση τους σε δημοτικά και γυμνάσια. Την ώρα όμως που το τουρκικό κράτος εφαρμόζει θετικές διακρίσεις στους Έλληνες πολίτες του, παρατηρούμε πως η ελληνική κυβέρνηση άνοιξε την αγκαλιά της στους διαφεύγοντες από την χώρα μας πραξικοπηματίες και ακολούθως milletε ανόητους χάρτες που δημοσίευσε δείχνει την Ίμβρο και την Τένεδο στα δικά τους χωρικά ύδατα. Επιπρόσθετα σε όλα αυτά, τιμώρησαν σε 20 μήνες δύο δημοσιογράφους μας μέλη της τουρκικής μειονότητας. Η απόφαση αυτή στην Ελλάδα που υποστηρίζει πως είναι πρωταθλήτρια στην ελευθερία του τύπου αποτελεί ένα δείγμα. Στηρίζουμε τους δημοσιογράφους φίλους μας που τιμωρήθηκαν σε 20 μήνες φυλάκιση¨.

 http://qha.com.ua/tr/turk-dunyasi/milletvekili-bulent-turan-bati-trakya-turklerinin-sorunlarini-dile-getirdi/171419/

13/6/2018

Σχ: Πριν μιλήσει ο κ. Τουράν καλά θα ήταν να είχε διαβάσει τα κείμενα που έγραψαν οι ¨δημοσιογράφοι του¨…

Κι αν θεωρεί σωστές τις εκφράσεις εκείνες τότε ας τους υποστηρίξει…

Μαλιστα μιλάει κάποιος που στην χώρα του έχουν πολλες δεκάδες δημοσιογράφων στις φυλακές… 

Previous Article

ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΟΜΒΟΪ ΟΧΗΜΑΤΩΝ TOY AKP ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΒΑΝ-ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *