Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΤΑΝ Η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

0 σχόλια Share:

H Ελλάδα ετοιμάζεται για πόλεμο ;

yunanistan-savasa-mi-hazirlaniyor-h1490444442-7ed362

Ο πρώην Γ.Γ του υπουργείου Αμύνης Ουμίτ Γιαλίμ  κοινοποίησε φωτογραφίες από ασκήσεις της Ελλάδας σε νησιά του Αιγαίου και έκανε σχετικές δηλώσεις που προκάλεσαν εντύπωση.
Ο πρώην Γ.Γ του υπουργείου Αμύνης Ουμίτ Γιαλίμ, έκανε εντυπωσιακές δηλώσεις σχετικά με τα νησιά του Αιγαίου και ανέφερε πως η Ελλάδα παραβίασε την συνθήκη της Λωζάννης και των Παρισίων.  Ο Γιαλίμ κοινοποίησε φωτογραφίες σχετικά με αυτά που γίνονται στο Αιγαίο.

Ο Γιαλίμ είπε πως η ιεραρχία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων άλλαξε στις 23/1/2017 και πρόσθεσε πως ¨Πλην του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αποστολάκη, άλλαξαν οι αρχηγοί Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας. Οι νέοι αρχηγοί των όπλων μόλις ανέλαβαν επισκέφτηκαν τα νησιά του Αιγαίου.¨

Δόθηκαν βαριά όπλα σε πολίτες

¨ Τον Φεβρουάριο μετά από τις νησίδες Ίμια, η Ελλάδα έκανε επίδειξη κυριαρχίας και σημαιών στα τουρκικά νησιά που κατέχει, ενώ τον Μάρτιο έκανε άσκηση επιστράτευσης σε νησιά με αποστρατιωτικοποιημένο στάτους. Στην Κάλυμνο στις 7/3/2017, στην Σύμη στις 12/3/2017, στην Σαμοθράκη στις 13/3/2017 και στην Θάσο στις 14/3/2017 έγιναν ασκήσεις επιστράτευσης.

Στις ασκήσεις επιστράτευσης μετείχαν στρατιωτικές μονάδες που έχουν εγκατασταθεί στα νησιά και παραστρατιωτικές δυνάμεις που συστάθηκαν από πολίτες. Οι παραστρατιωτικές δυνάμεις διαθέτουν τυφέκιο πεζικάριου, πολυβόλο και εκτοξευτήρες ρουκετών που μαζί με τα πυρομαχικά αυτών των όπλων τα διατηρούν στα σπίτια τους¨.

1490444746-45b620

Παραστρατιωτικοί μετείχαν και στην τελετή υποδοχής του προέδρου της Δημοκρατίας

Ο πρώην Γ.Γ. του MGK Γιαλίμ είπε πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Παυλόπουλος επισκέφτηκε την Κάλυμνο στις 7/3 και ότι ¨Στην παρέλαση που έγινε εκεί προς τιμήν του μετείχαν παραστρατιωτικές δυνάμεις. Μετά από την παρέλαση εκτελέστηκε άσκηση επιστράτευσης και έγιναν βολές από τους στρατιώτες των παραστρατιωτικών δυνάμεων.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/yunanistan-savasa-mi-hazirlaniyor-292995.html

25/3/2017

Previous Article

ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Next Article

Το 2016 σκοτώθηκαν σε εργατικές δολοφονίες 1970 εργάτες, εκ των οποίων τα 56 ήταν ανήλικοι

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleifend ipsum at quis, venenatis ante. mattis eget