Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

No Comments Share:

………………..

Να οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην κρίσιμη συνεδρίαση :

–  Δεν θα υπάρξει αδιαφορία σε τετελεσμένα στην Συρία

– Κάποιες χώρες μην βλέποντας ως τρομοκρατικές οργανώσεις την  FETÖ/PDY  και τον συριακό κλάδο του PKK/KCK το PYD/YPG, προκαλούν ζημία στον αντιτρομοκρατικό αγώνα.

Τονίστηκε πως με σκοπό την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών μας θα συνεχιστεί αδιάκοπα και με αποφασιστικότητα ο αγώνας  ενάντια στην απειλή κατά των νότιων συνόρων της Τουρκίας, που πηγάζει από τις τρομοκρατικές οργανώσεις που έχουν φωλιάσει σε Συρία και Ιράκ.

Αναφέρθηκε πως στην προσπάθεια που καταβάλλει η Τουρκία για εγκαθίδρυση της ειρήνης στην Συρία, η μεγαλύτερη απειλή κατά της πολιτική λύσης, προέρχεται από τις τρομοκρατικές δομές που βρίσκονται ανατολικά του Ευφράτη.

Επιβεβαιώθηκε πως δεν θα επιτραπεί καμία εξέλιξη αντίθετη στα δικαιώματα και στα συμφέροντα της Τουρκίας και της KKTC.

Mε σκοπό την εξεύρεση μόνιμης λύσης στην Συρία, έγινε έκκληση για σύσταση το συντομότερο δυνατό της Επιτροπής Συντάγματος υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ, τονίσθηκε η σημασία που έχει για την επίλυση η εφαρμογή του καθορισθέντος οδικού χάρτη και έγινε έκκληση στις πλευρές για δίκαιη και ταχεία συμπεριφορά.

https://www.sondakika.com/haber/haber-son-dakika-erdogan-baskanligindaki-mgk-sona-erdi-11481126/

27/11/2018

Σχ:Τα δικά μας συμπεράσματα. Η μεγαλύτερη απειλή για την ειρήνη στην Συρία και στο Ιράκ είναι η ίδια η Τουρκία. Η Τουρκία από την αρχή του πολέμου στην Συρία, χρηματοδότησε, εκπαίδευσε και βοήθησε όλα εκείνα τα ανθρωποειδή της ISIS. Η οικογένεια Ερντογάν έβγαλε πολλά χρήματα εμπορευόμενη το παράνομο πετρέλαιο από τις περιοχές που είχαν καταλάβει αυτοί οι ισλαμιστές. Ακόμη και σήμερα βλέποντας κανείς το που βρίσκεται η επαρχία Ιντλίμπ που  βρίσκεται υπό την κυριαχία των τζιχαντιστικών ομάδων, καταλαβαίνει ότι όλες οι σημαντικές τους ανάγκες καλύπτονται από την Τουρκία.


 

Εμείς φυσικά ακόμη σκεφτόμαστε (!) την σύσταση ενός ελληνικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας… Άλλωστε τι μας χρειάζεται; Καλούς γείτονες έχουμε, εσωτερικούς εχθρούς δεν έχουμε (…), όλα πάνε καλά !

Previous Article

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΔΑΔ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

Next Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ : ¨ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *