Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ανακοίνωση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας

0 σχόλια Share:

……………….

¨Το συμβούλιο ενημερώθηκε σχετικά με τις επιτυχώς διεξαγόμενες επιχειρήσεις, εντός και εκτός της χώρας, καταρχήν κατά των οργανώσεων PKK/KCK-PYD/YPG,FETO και ISIS, όπως και ενάντια σε όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις που απειλούν την εθνική μας ενότητα-ομοψυχία και την εθνική μας ύπαρξη.

Αναφέρθηκε πως η Τουρκία θα συνεχίσει τον εκτός των συνόρων της αγώνα ενάντια στα στοιχεία των τρομοκρατών, στο πλαίσιο των δικαιωμάτων που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο και με σεβασμό στην εδαφική ακεραιότητα των γειτονικών χωρών.
Εκφράστηκε η ελπίδα ότι αυτοί οι οποίοι αντί να επιδείξουν σεβασμό στο θέμα της ασφαλείας της χώρας μας, παίρνουν θέση δίπλα σε τρομοκρατικές οργανώσεις ή σε καθεστώτα που έχουν απολέσει την νομιμότητα τους, το συντομότερο θα αντιληφθούν πως υποθηκεύουν με αυτή τους τη στάση το ίδιο τους το μέλλον
……

Εξετάστηκαν οι καταδικασμένες να μείνουν χωρίς αποτέλεσμα προσπάθειες τρίτων χωρών, οι οποίες στην Λιβύη μαζί με τους πραξικοπηματίες ονειρεύονται να κερδίσουν θέσεις σε αυτή τη χώρα, ενάντια στην στήριξη που παρείχαμε προς την νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει ειρήνη σταθερότητα και γαλήνη. Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε πως η χώρα μας ενάντια σε κάθε είδους τυραννία θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στο λαό της Λιβύης και δεν θα διστάσει να κάνει κάθε απαραίτητο βήμα.
Υπογραμμίστηκε πως δεν θα επιτραπούν στην Κύπρο, οι κινήσεις των χωρών και παιχτών που μπορούν να βλάψουν το περιβάλλον ειρήνης και σταθερότητας, αδιαφορώντας για την παρουσία της τουρκικής κοινότητας και τα δικαιώματα της στην Κύπρο. Τονίστηκε η απόλυτη αποφασιστικότητα μας στο θέμα της προστασίας των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας στην Αν. Μεσόγειο, που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο.

Καταγγέλθηκε έντονα η επιθετικότητα της Αρμενίας που επί χρόνια συνεχίζει την παράνομη κατοχή της στα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν διαταράσσοντας την ειρήνη και αδιαφορώντας για το διεθνές δίκαιο. Η Αρμενία είναι ανάγκη να τερματίσει την κακοποιό συμπεριφορά της και να εγκαταλείψει τα υπό κατοχή εδάφη του Αζερμπαϊτζάν. Υπενθυμίστηκε πώς το τουρκικό έθνος θα στηρίξει κάθε είδους απόφαση του αδερφού λαού του Αζερμπαϊτζάν, σε αυτό το δίκαιο αγώνα.

…….

Sputnik. 22/7/2020

Σχ. : Εντύπωση προκαλεί η έλλειψη οποιασδήποτε αναφοράς στην Ελλάδα, πολύ περισσότερο αυτές τις μέρες

Previous Article

Πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ ανάρτησε λένε βυζαντινή σημαια (;)

Next Article

Οι Έλληνες πολίτες ( ο ένας στρατιώτης…) που θέλουν ¨κίνηση¨ κατά του ¨ελληνικού καθεστώτος¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *