Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ : ¨ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ¨…

0 σχόλια Share:

………….

Ο Τσαβούσογλου σχετικά με την προ 2 ημερών σύναξη  των Γαλλία, Ελλάδα, Κύπρος,  Αίγυπτος και ΗΑΕ, ανέφερε πως όλες οι δηλώσεις που βγήκαν από εκεί ήταν κατά της Τουρκίας.

“Υπεύθυνη για το χάος η κυβέρνηση του Αμπού Ντάμπι”

Ο Τσαβούσογλου είπε πως είναι ξεκάθαρη η βοήθεια που δίνει η Γαλλία στον Χαφταρ και πρόσθεσε : ” Εν προκειμένω ΗΑΕ, Αίγυπτος και Γαλλία είναι οι χώρες που παρέχουν την πιο ισχυρή στήριξη στον Χάφταρ. Υπάρχει επίσης εκεί και η εταιρία Βάγκνερ της Ρωσίας. Βρίσκονται ακόμη στην Λιβύη. Η κάθε χώρα επιδιώκει τα συμφέροντα της, ενώ κάποιες χώρες με την κυβέρνηση του Άμπου Ντάμπι εργάζονται για να αποσταθεροποιήσουν όλη την περιοχή. Το Άμπου Ντάμπι προσπαθεί να διασπάσει και την Υεμένη. Για αυτό το λόγο αν ψάχνετε ποιος δημιουργεί χάος σε αυτή την περιοχή αναμφίβολα είναι το Άμπου Ντάμπι. Προσπαθούν ανοιχτά να μας επιτεθούν αλλά τελευταία τους προειδοποιήσαμε να μην ξεπεράσουν τη θέση τους. Αυτοί είναι που ανακατεύουν τη Λιβύη και αυτοί είναι που καταστρέφουν την Υεμένη. Παρεμποδίζουν την βοήθεια που στέλνουμε εμείς.
……
Εμείς πιστεύουμε πως η καλύτερη και μόνη λύση είναι η πολιτική λύση. Με τη στρατιωτική λύση δεν φτάνει κανείς πουθενά. Αν εμείς δεν είχαμε διασφαλίσει την ισορροπία, ο πόλεμος θα έμπαινε μέσα στην Τρίπολη και θα διαρκούσε τουλάχιστον ακόμη δέκα χρόνια…..”
……
Ο Τσαβούσογλου αναφερόμενος στην προσφυγική κρίση που υπάρχει με την Ελλάδα άσκησε κριτική στην απάνθρωπη συμπεριφορά της χώρας αυτής προς τους πρόσφυγες. Ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως η ηγεσία της ΕΕ, παραβλέπει τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελλάδας και πρόσθεσε πως η Τουρκία θα συνεχίσει την πολιτική “ανοιχτών πυλών”.

Ο Τσαβούσογλου είπε επίσης ότι συνεχίζονται τα προβλήματα με τις ΗΠΑ στο θέμα της FETO και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κάποια αλλαγή της Τουρκίας στο θέμα των S-400.

https://www.haberler.com/disisleri-bakani-cavusoglu-canli-yayinda-sorulari-13215159-haberi/

12/5/2020

Previous Article

Τουρκία : Ο καλύτερος πελάτης γερμανικών όπλων το 2019

Next Article

Αυτοαποκαλούμενη ¨αριστερή¨ υιοθετεί τα τουρκικά επιχειρήματα !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *