Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δηλώσεις Τσαβούσογλου στην εφ.Μπιλτ : “Η Ελλάδα φέρεται απάνθρωπα, βουλιάζει βάρκες”…

No Comments Share:

……..

“Η Ελλάδα ανέστειλε το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της ΕΕ…. Εκατομμύρια άνθρωποι έφυγαν από τα μέρη τους στη Συρία και κατευθύνονται στα σύνορά μας. Η Μέση Ανατολή είναι γείτονάς και δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε. Αυτά που συμβαίνουν επηρεάζουν την Ευρώπη…. Η Ελλάδα πυροβολεί σε ξηρά και θάλασσα κατά των προσφύγων στα σύνορα της, φέρεται απάνθρωπα, βουλιάζει τις βάρκες τους και τους επιτίθεται με δακρυγόνα. Σκότωσε τρία άτομα και τραυμάτισε άλλα.

……
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στην προσφυγική πολιτική μας. Από την άλλη δεν είμαστε σε θέση να σταματήσουμε τους πρόσφυγες που επιθυμούν να πάνε σε άλλη χώρα.
…..
Αυτά τα οποία πρέπει να γίνουν ως λύση στη Συρία, είναι με κοινό τρόπο να εμποδιστεί η στρατιωτική λύση του Άσαντ, να αναζωογονηθεί η διαδικασία πολιτικής επίλυσης και να μπορέσω οι Σύριοι να επιστρέψουν και να εγκατασταθούν στις περιοχές που η Τουρκία έχει εκκαθαρίσει από τρομοκράτες. Από την άλλη μεριά το συριακό καθεστώς τώρα αισθάνεται και θα αισθανθεί ακόμη περισσότερο τι σημαίνουν οι επιθέσεις κατά των Τούρκων στρατιωτών. Για να μπορέσουν οι απελπισμένοι άνθρωποι να επιστρέψουν πάλι στη Συρία, η Ευρώπη πρέπει να ξυπνήσει από τον ύπνο της. Αλλά η ΕΕ στην πράξη, δεν στηρίζει την Τουρκία στη σύσταση ασφαλούς ζώνης στην Συρία.”

…………..

https://www.sondakika.com/haber/haber-bakan-cavusoglu-dan-ab-ve-yunanistan-a-elestiri-12985430/

5/3/2020

Previous Article

Τούρκος υπουργός Εσωτερικών : ¨Έχουμε τους ανθρώπους μας στα ελληνικά νησιά¨…

Next Article

Μπασάρ Άσαντ: ¨H Τουρκία εκβιάζει την Ευρώπη με τους πρόσφυγες¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *