Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Βρισκόμαστε στην Ελλάδα για να συναντηθούμε με τους ομογενείς μας στη δυτική Θράκη¨

1 Comment Share:

“Είμαστε στην Ελλάδα για να συναντηθούμε με τους ομογενείς μας στη δυτική Θράκη και για να εξετάσουμε τις διμερείς μας σχέσεις”

O υπουργός Εξωτερικών Tσαβούσογλου μετά την προσγείωση στην Αλεξανδρούπολη έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter πώς “Βρισκόμαστε στην Ελλάδα για να συναντηθούμε με τους ομογενείς μας στη δυτική Θράκη και για να εξετάσουμε τις διμερείς μας σχέσεις”

 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Ελλάδα με μία ιδιωτική επίσκεψη και για να συναντηθεί με τους ομογενείς στη δυτική Θράκη έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, εκεί τον υποδέχθηκε ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μπουράκ Οζουγκεργκίν και ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουράτ Ομερογλου.
Από εκεί οδικώς κινήθηκε για την Κομοτηνή όπου έφτασε στο προξενείο της Κομοτηνής. Έξω από το προξενείο τον περίμενε ένας στρατός από δημοσιογράφος για να τον καταγράψουν. Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας πριν το δημοσιογράφο δεν επετράπη σε κανέναν να πλησιάσει το προξενείο. Ο υπουργός Τσαβούσογλου αυτή τη στιγμή αναμένεται να συναντηθεί στο προξενείο με τους μουφτήδες.
Από εκεί αναμένεται να πάει στο γυμνάσιο λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ και από κει το μεσημέρι αναμένεται να συναντηθεί με τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.
Τέλος θα επισκεφθεί τον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ και αργότερα αναμένεται να αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

https://birlikgazetesi.org/bati-trakyadaki-soydaslarimizla-bulusmak-uzere-yunanistandayiz/

 

Previous Article

Μεβλούτ : ¨Οι εργασίες των μουφτήδων μας…¨

Next Article

¨Εσύ ποιος είσαι; ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Το σκουπίδι ο Δένδιας θα συνταντηθεί μετά από αυτό αντί να κάνει διάβημα;

Leave a Reply

Your email address will not be published.