Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Aρχηγός της Φενερμπαξέ: ¨Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό εκεί και θα δώσουμε απάντηση στον πρόεδρό του¨

1 Comment Share:

Μήνυμα στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού έστειλε μετά το τέλος του αγώνα ο Μερτ Χακάν που πέτυχε το πρώτο γκολ στο 3-0 επί της Αντβέρπ. Ο Μέρτ προς τον Μαρινάκη που είχε χρησιμοποιήσει την φράση ¨η πόλη μας¨ για την Κωνσταντινούπολη, ο Μερτ έστειλε το μήνυμα «Θα απαντήσουμε στην Ελλάδα»

…………
Ελληνική πόλη ανακήρυξε την Κωνσταντινούπολη ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Μαρινάκης μετά το 3-0 της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μαρινάκης είπε:  “Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε στην πόλη μας, την Κωνσταντινούπολη. Νικήσαμε στη δική μας πόλη. Γίναμε μάρτυρες ιστορικών στιγμών. Το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες”.

¨Είμαστε ενήμεροι για όλα¨

Μερτ Χακάν, “Βγήκα στο γήπεδο ως αρχηγός της Φενέρμπαχτσε και ήμουν περήφανος. Κάνω ό,τι μπορώ για να το αξίζω. Τώρα θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό εκεί και θα δώσουμε απάντηση στον πρόεδρό του. Είμαστε ενήμεροι για όλα”.

https://www.haberler.com/mert-hakan-istanbul-u-yunan-sehri-ilan-eden-14508736-haberi/

Previous Article

¨Γιατί να εξοπλίζεσαι όταν εγκαθιστάς μουσουλμανικές κοινότητες εκατοντάδων χιλιάδων, φίλα προσκείμενων στην Τουρκία;¨

Next Article

Η άσκηση NEMEΣΙΣ λέει παραβιάζει τα δικαιώματα του ψευδοκράτους !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Δείτε τις λίρες σας που έγιναν κ…χαρτο, τα τρύπια σύνορα σας, τους Ρώσους που ήδη άνοιξαν τα προφυλακτικά τους, το Κουρδιστάν που έρχεται, το ότι είστε ανέκδοτο της Δύσης και π..να της Ανατολής, κι άστε τη μπάλα. Αν σας έτσουξε ο Ολυμπιακός να βάλετε κρέμα να σας περάσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *