Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος αξιωματούχος: Οι Έλληνες στην Ανατολία έφαγαν το χαστούκι τους , στην Κύπρο έφαγαν το χαστούκι τους και τώρα…

No Comments Share:

Τελετή εγκαινίων ακαδημαϊκού έτους 2020 2021 του πανεπιστημίου Ιγντίρ

……

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην συνεδριακή αίθουσα Μαρτύρων 15 Ιουλίου στην Πανεπιστημιούπολη του Καρααγάτς, μετείχαν ο αρχιεπιθεωρητής του δημοσίου Σερέφ Μαλκότς, ο νομάρχης Ενγκίν Σαριιμπράμ, άλλοι επίσημοι και ακαδημαϊκοί.

…..

Ο Μαλκότς δήλωσε : “Έχουμε έναν πολύ συμπαθητικό γείτονα. Την Ελλάδα. Επεμβαίνει στη θάλασσα, στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο και επεμβαίνει και στην Κύπρο. Μέσω του μικρού νησιού Καστελόριζο, επιδιώκει να αποκόψει την Τουρκία. Οι Eυρωπαίοι τους κακομαθαίνουν. Με τα ίδια καπρίτσια πριν από τον απελευθερωτικό πόλεμο ήρθαν στην Ανατολία, έφαγαν το χαστούκι τους και από τη Σμύρνη ξεχύθηκαν στη θάλασσα. Πάλι τους κακόμαθαν και έκαναν πραξικόπημα, θέλοντας να ενώσουν την Κύπρο με την Ελλάδα. Με την στρατιωτική επιχείρηση του 1974, έφαγαν το χαστούκι τους και έκατσαν πάλι στη θέση τους. Πέρασε κάποιο διάστημα και πάλι άρχισαν να κακομαθαίνουν. Στο Αιγαίο θέλουν να καταργήσουν κάθε τουρκική παρουσία ενώ με ένα μικρό νησί επιδιώκουν να κλείσουν όλη τη Μεσόγειο. Όταν σε διεθνή προγράμματα βρίσκομαι αντιμέτωπος με Έλληνες τους λέω να μην αφήνουν άλλους να τους κακομαθαίνουν διότι ” ο πληθυσμός σας είναι ίσος με τον αριθμό των φοιτητών μας”.

…………..

Iğdır Üniversitesi 2020-2021 Akademik Yılı Açılış Töreni – Iğdır

9/11/2020

…..

Σχ. : Το μήνυμα που στέλνει ο Τούρκος είναι σαφές. Οι Έλληνες που και που χρειάζονται και ένα χαστούκι… Η αλήθεια είναι πως ιδιαίτερα με αυτούς που μας κυβερνάν τα τελευταία 30 χρόνια, πώς να μην αισθάνονται πανίσχυροι οι Τούρκοι ;  Kαι λίγα μας κάνουν !

Previous Article

Σύριοι πρόσφυγες με όπλο, περνούν μπροστά από σημείο ελέγχου- βίντεο

Next Article

Συμφωνία Πακιστάν και Βοσνίας για απελάσεις Πακιστανών- Η Ελλάδα ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *