Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ

No Comments Share:

O Έλληνας πρέσβης επισκέφτηκε τους αναπληρωτές δημάρχους

yunanistan-buyukelcisi-es-baskanlari-ziyaret-etti-8108122_x_7258_o

Ο Έλληνας πρέσβης Άγκυρας Κυριάκος Λουκάκης επισκέφτηκε τους αναπληρωτές προέδρους του δήμου Ντιγιαρμπακίρ, Γκιουλτάν Κισανάκ και Φιράτ Ανλί.

Ο Έλληνας πρέσβης Άγκυρας Κυριάκος Λουκάκης για να ερευνήσει και να ενημερωθεί σχετικά με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας που αργότερα συνεχίστηκαν με συγκρούσεις στο Ντιγιαρμπακίρ, επισκέφτηκε τους αναπληρωτές δημάρχους του Ντιγιαρμπακίρ  Γκιουλτάν Κισανάκ και Φιράτ Ανλί.


Ο πρέσβης Άγκυρας Κυριάκος Λουκάκης που ήρθε στο Ντιγιαρμπακίρ μαζί με τον γραμματέα Ιωάννη Γκίκα, για να παρακολουθήσει επιτόπια τις εξελίξεις, επισκέφτηκε στο γραφείο τους, τους Γκιουλτάν Κισανάκ και Φιράτ Ανλί-αναπληρωτές δημάρχους στον δήμο Ντιγιαρμπακίρ και ενημερώθηκε σχετικά με τια συνεχιζόμενες στην περιοχή απαγορεύσεις κυκλοφορίας και τις συγκρούσεις.

http://www.haberler.com/yunanistan-buyukelcisi-es-baskanlari-ziyaret-etti-8108122-haberi/
28/1/2016

Σχ : Συναντήθηκε επίσης με τον νομάρχη του Ντιγιαρμπακίρ, με τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης του κόμματος ΑΚΡ και με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ντιγιαρμπακίρ.

Μπράβο στον πρέσβη και φυσικά μπράβο στον πολιτικό του προϊστάμενο Κοτζιά. Δεκαετίες τώρα δεν θυμόμαστε άλλο Έλληνα πρέσβη να πηγαίνει στις κουρδικές περιοχές.

Επιτέλους εξωτερική πολιτική ! 

Αυτό το απλό που βλέπετε, είμαστε βέβαιοι πως δεν θα γινόταν ΠΟΤΕ  αν στο υπουργείο ή στο Μαξίμου βρισκόταν κάποιος που το όνομα του θα άρχιζε από Μπακογ ή Μητσοτακ……  

Previous Article

ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Next Article

OYTE TA AΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ …

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *