Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το τουρκικό λιμενικό έσωσε άλλους 88…

0 σχόλια Share:

88 λαθρομετανάστες σώθηκαν σε ελαστικές βάρκες που είχε σπρώξει η Ελλάδα

Το τούρκικο λιμενικό σε Φώκαια και Ντικιλί του νομού Σμύρνης, έσωσε 88 λαθρομετανάστες, από βάρκα από την οποία το ελληνικό λιμενικό είχε ξηλώσει την μηχανή της.


Ομάδα του τουρκικού λιμενικού στις 6 και 7 Αυγούστου κινητοποιήθηκε όταν έλαβε την πληροφορία πώς στα ανοιχτά του Αριμπουρνού της επαρχίας Φώκαιας βρισκόταν μέσα σε ελαστικές βάρκες λαθρομετανάστες. Η ομάδα έσωσε 69 λαθρομετανάστες από βάρκα από την οποία στοιχεία της Ελλάδας είχαν αφαιρέσει τον κινητήρα και τους είχαν εξωθήσει πίσω στα τουρκικά χωρικά ύδατα.
Στις 6 Αυγούστου ομάδα του τουρκικού λιμενικού άρχισε εργασία μετά από ενημέρωση πώς στα ανοιχτά του Ντενιζκιοι της επαρχίας Ντικιλί, υπήρχαν κάποιοι λαθρομετανάστες μέσα σε ελαστική βάρκα. Διασώθηκαν 19 λαθρομετανάστες τους οποίους στοιχεία της Ελλάδας είχαν θέσει μέσα σε σωσίβιες λέμβους εξωθώντας τους προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα. Οι διασωθέντες λαθρομετανάστες μετά από τις διαδικασίες παραδόθηκαν στη διεύθυνση μετανάστευσης νομού Σμύρνης .

Denizgazete.com 8/8/2020

Σχ. Φυσικά και δεν πιστεύουμε τα ψέματα των Τούρκων πώς το ελληνικό λιμενικό ξήλωσε τη μηχανή. Χαιρόμαστε όμως ιδιαίτερα, που 88 άτομα αποτράπηκαν από τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας να εισέλθουν στην πατρίδα μας. Όποιος θέλει υπάρχουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Previous Article

O Tούρκος υπουργός Αμύνης Ακάρ, είχε προσωπικά συγχαρεί τον πιλότο που είχε καταρρίψει το ρωσικό μαχητικό…

Next Article

Βίντεο – Ένα ιδιαίτερο μήνυμα από την Ξανθη για τους βέβηλους

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *