Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο από τις τουρκικές προκλήσεις στην Λέσβο

No Comments Share:

Παρενόχλησαν σκάφος του λιμενικού στα ελληνικά ύδατα (video)

Το πρωί της Παρασκευής, μια τουρκική ακταιωρός «εισέβαλλε» εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων στη Λέσβο και παρενόχλησε σκάφους του λιμενικού! Όπως θα δείτε και στο βίντεο-ντοκουμέντο η τουρκική ακταιωρός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς γύρω από το σκάφος του λιμενικού, περνώντας δίπλα του σε απόσταση αναπνοής.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, μια τουρκική ακταιωρός εντοπίστηκε να συνοδεύει λέμβο που μετέφερε μετανάστες. Το περιστατικό εντόπισε έγκαιρα ένα Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής το οποίο έδωσε σήμα στην τουρκική ακταιωρό να παραλάβει τους αλλοδαπούς, ωστόσο εκείνοι δεν ανταποκρίθηκαν.

Σε ανακοίνωσή του το λιμενικό αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκαν επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας από το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής με την τουρκική ακταιωρό, προκειμένου να παραλάβουν τους επιβαίνοντες της λέμβου, με αρνητικά αποτελέσματα. Η λέμβος με τους αλλοδαπούς, δεν εισήλθε καθόλου στα ελληνικά χωρικά ύδατα και οι επιβαίνοντές της περισυνελέγησαν τελικά από έτερη τουρκική ακταιωρό και ενώ η πρώτη είχε ήδη αποχωρήσει από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή».

newsbreak.gr 2/4/2021

Σχ. : Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ΜΗΝ πάει στην Άγκυρα ο κ. Δένδιας ;

 

Previous Article

To Made in Turkey ISUZU Novociti Life αναζητεί γκιαούρ@@ες αγοραστές σε Ελλάδα…

Next Article

Σοβαρές τουρκικές προκλήσεις στην Λέσβο σήμερα το πρωί !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *