Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Πληροφοριών των ΤΕΔ: ¨Σε περίπτωση σύρραξης πως θα εφοδιάσει η Ελλάδα τα νησιά Καστελόριζο και Μυτιλήνη ;¨…

No Comments Share:

…………..

Σε σχόλιο που έκανε προς την εφημερίδα Γενί Σαφακ, ο πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου Ισμαήλ Χακί Πεκίν, ανέφερε πως η Τουρκία σε μία πιθανή σύρραξη με την Ελλάδα θα εισέλθει με σχέδιο.

Ο Πεκίν είπε πως η ελληνική πλευρά σε κατάσταση σύρραξης, θα έχει μειονέκτημα και συνέχισε λέγοντας πως :”Ακόμα και μία σύγκρουση αν ξεσπάσει, αρχικά εμπλέκονται η πολεμική αεροπορία, ακολούθως το ναυτικό, αλλά σίγουρα θα ενεργοποιηθούν και οι χερσαίες δυνάμεις. Αν συνυπολογίσουμε όλα αυτά το να αντιμετωπίσει η Ελλάδα σε έναν μαζικό πόλεμο την Τουρκία, θα είναι για την Αθήνα μία απόλυτη βλακεία και καταστροφή. Η Ελλάδα θα χάσει όλα τα κέρδη που έχει κερδίσει μέχρι τώρα στη νησιωτική θάλασσα. Μπορεί να έχει την πολιτική στήριξη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά αυτή θα παραμείνει μόνο στο επίπεδο της πολιτικής.
……
Η Ελλάδα είναι μία πολύ τεμαχισμένη χώρα. Λέγεται πως έχει περίπου 2.000 νησιά. Η Ελλάδα έχει 18 εκατομμύρια πληθυσμό. Είναι σαφής ο αριθμός αυτών που είναι σε ηλικία στράτευσης. Με το ζόρι μαζεύονται 4-5 εκατομμύρια. Αυτή η ισχύς θα πάει στον πόλεμο ή θα παράγει; Πώς θα υπερασπιστεί η Ελλάδα τη στεριά και την Πελοπόννησο; Πώς θα εφοδιάσει νησιά όπως το Καστελόριζο και τη Μυτιλήνη; ”
…..

https://www.yeniakit.com.tr/haber/turkiye-yunanistan-arasindaki-olasi-savas-durumunda-ne-olacak-ismail-hakki-pekinden-dikkat-ceken-aciklama-1365655.html

21/8/2020

Σχ. Και μόνο που μιλάει για 18 εκατομμύρια πληθυσμό είναι προφανές ότι ο μπάρμπας μάλλον έχει σημάδια πρόωρης μαλάκυνσης εγκεφάλου. 
Αλλά και στην μεριά μας είναι και επιτακτική η ανάγκη για αύξηση της θητείας.

Χτες ήδη θα έπρεπε να είχε γίνει !

Όπως και η αναβάθμιση της εθνοφυλακής.

Όπως και η ενθάρρυνση συλλόγων τύπου ΛΕΦΕΔ.

Κάθε αργοπορία σε αυτά τα θέματα είναι υπέρ του εχθρού. 

Εννοείται πως η φωτογραφία είναι δική μας επιλογή και δεν είναι από το άρθρο…

Previous Article

Ελλάδα: ¨Καλούμε την Τουρκία να επιστρέψει στον 21ο αιώνα¨ !

Next Article

Ενοχλήθηκε το κόμμα DEB από την εμφάνιση Ελλήνων στρατιωτών σε χωριά…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *