Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Απέτυχαν να περάσουν από τον Έβρο και δοκιμάζουν τώρα από την Λέσβο…

0 σχόλια Share:

Τους έδειραν, τους πήραν τα λεφτά, τους απέλασαν αλλά δεν αλλάζουν γνώμη

Μετανάστες που περιμένουνε σε περιοχή με ελιές κοντά στο χωριό Μπαντεμλι του Ντικιλι του νόμου Σμύρνης, παρά το ότι στην ελληνική πλευρά τους χτύπησαν και τους πήραν τα λεφτά, αυτοί δεν αλλάζουν γνώμη.
……..
Ομάδα 50 άτομα καταγόμενων από το Αφγανιστάν μεταξύ των οποίων και παιδιά περιμένουν να προμηθευτούν βάρκα για να περάσουν στην Ελλάδα.

Το τούρκικο λιμενικό λόγω των σκληρών επεμβάσεων του ελληνικού λιμενικού που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, δεν τους επιτρέπει να ανοιχτούν στη θάλασσα, κι έτσι αυτοί προσπαθούν να ζεσταθούν ανάβοντας φωτιά.

Ο 25 ετών πρόσφυγας Ρίζα λέει πως πριν από μία εβδομάδα πέρασε μέσω της Αδριανούπολης στην Ελλάδα αλλά όπως λέει Έλληνες αστυνομικοί του πήραν το τηλέφωνο και τα χρήματα και μετά τον απέλασαν. Ο Ρίζα λέει πως ήρθε στο Ντικιλι πριν από δύο μέρες : “Μόλις ρυθμιστεί η βάρκα σχεδιάζουμε να περάσουμε πάλι στην Ελλάδα.” .
Ενώ ένας άλλος μετανάστης ονόματι Χουσεϊν που περιμένει και αυτός για να περάσει στην Ελλάδα, λέει πως μαζί με το φίλο του είχε μπει στην Ελλάδα, αλλά οι Έλληνες αστυνομικοί δεν του  φέρθηκαν καθόλου καλά : “Μας έδειραν, πήραν τα λεφτά μας και μας έστειλαν πίσω. Περιμένουμε στο Ντικιλι να έρθει η βάρκα. Μόλις έρθει η βάρκα θα περάσουμε στην Ελλάδα”.

https://www.sondakika.com/haber/haber-darp-edildiler-paralari-alindi-sinir-disi-12981866/

4/3/2020

Σχ: Καθώς η άμυνα της Ελλάδας στον Έβρο όλο και εντείνεται, είναι αναμενόμενο πως όλο και περισσότεροι θα στρέφονται στην θαλάσσια οδό…

Aλήθεια αφού όπως λένε τους λήστεψαν στην Ελλάδα, που τα βρήκαν τα χρήματα (περίπου 500$ το κεφάλι)  και θα περάσουν στην Ελλάδα τώρα ;

Καλό το παραμύθι τους….

Previous Article

O συριακός στρατός κατέρριψε ακόμη ένα ένοπλο τουρκικό ΜΕΑ

Next Article

Βίντεο- Ένοπλος Τούρκος : ¨Κατεβείτε όλοι, θα σας περάσουμε στους Έλληνες¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *