Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Συνελήφθησαν την ώρα που κατευθυνόταν στην Λέσβο…

No Comments Share:

84 λαθρομετανάστες εκ των οποίων 40 παιδιά συνελήφθησαν στο Τσανάκκαλε

Το λιμενικό συνέλαβε 84 λαθρομετανάστες εκ των οποίων 40 παιδιά, υπήκοοι Αφγανιστάν την ώρα που προσπαθούσαν από την περιοχή Αιβατζικ του Τσανάκκαλε, να περάσουν παράνομα στο νησί Μυτιλήνη της Ελλάδας.

Μονάδες του λιμενικού που αγωνίζονται ενάντια στα παράνομα περάσματα στο Βόρειο Αιγαίο, κινητοποιήθηκαν όταν εντόπισαν ομάδα λαθρομεταναστών με δύο φουσκωτές βάρκες στα ανοιχτά του Αιβατζικ. Στην επιχείρηση που ακολούθησε σταμάτησαν τις βάρκες εντός των οποίων βρέθηκαν 84 λαθρομετανάστες καταγωγής Αφγανιστάν εκ των οποίων τα 40 ήταν παιδιά, 20 γυναίκες και 24 άντρες.
Οι λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στο σταθμό του λιμενικού στο Κιουτσουκιοι και ακολούθως στο  Κέντρο Επιστροφής Αλλοδαπών στο Αιβατζικ.

https://www.sondakika.com/haber/haber-canakkale-de-40-i-cocuk-84-kacak-gocmen-yakalandi-12608067/

12/11/2019

Σχ: E που και που πιάνουν και καμιά βάρκα οι Τούρκοι…

Είναι δεδομένο πως αυτοί θα ξανά προσπαθήσουν. Όταν έχεις φτάσει από Αφρική Αφγανιστάν, Πακιστάν και βρίσκεσαι στα 5 km από την Ευρώπη δεν έχεις άλλο δρόμο. “Πρέπει” να περάσεις με κάθε τρόπο. Άρα εμείς σαν Ελλάδα θα πρέπει να καταστήσουμε τη χώρα μας απωθητική για τους λαθρομετανάστες. Για παράδειγμα αν ο άλλος ξέρει ότι θα μείνει ενάμιση χρόνο σε κλειστό κέντρο δεν πρόκειται να έρθει εδώ. Αν όμως ξέρει ότι μόλις έρθει θα έχει επίδομα, διασφαλισμένη τροφή, στέγαση και παροχές υγείας, φυσικά και θα έρθει… 

Previous Article

Ο Άγιος Νεκτάριος περί βλασφημίας…

Next Article

Δολοφονήθηκαν Αρμένιος ιερέας και ο πατέρας του στην ΒΑ Συρία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *