Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ …

No Comments Share:

Η είδηση πως ¨Λαθρομετανάστες θα συγκεντρωθούν στην Αδριανούπολη¨ βγήκε αληθινή : ¨Μην έρχεστε τα σύνορα δεν είναι ανοιχτά¨

 

Στην Ανδριανούπολη συνελήφθησαν 950 λαθρομετανάστες που είχαν έρθει στην πόλη για να περάσουν ομαδικά τα σύνορα.

Ένας από τους συλληφθέντες ο Χουσεΐνι έκανε την εξής έκκληση “Μας είπαν σε κοινοποιήσεις ομάδων να μαζευτούμε σε ένα μέρος να δώσουμε λουλούδια στους αστυνομικούς και να στήσουμε σκηνές ,αλλά εδώ παντού υπάρχουν αστυνομικοί μην έρθετε εδώ πέρα, τα σύνορα δεν είναι ανοιχτά” .

Συνελήφθησαν στην Αδριανούπολη 950 λαθρομετανάστες που είχαν έρθει για να περάσουνε ομαδικά τα σύνορα. Πιστεύοντας την φήμη που είχε διαρρεύσει πως θα επιτραπεί η δίοδος από τα σύνορα, αρχίζοντας από την Πέμπτη άρχισαν να συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη μετανάστες κάτι που έκανε την αστυνομία και τη στρατοχωροφυλακή να αυξήσει τα μέτρα της.

Αυξήθηκαν οι έλεγχοι στις εισόδους της πόλης. στις οδούς που πηγαίνουν προς τα συνοριακά χωριά, στα ΚΤΕΛ, στους σταθμούς των τρένων και στις εθνικές οδούς, ενώ οι δρόμοι ελέγχονται και από drone. Οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν 950 λαθρομετανάστες που είχαν έρθει για να περάσουν ομαδικά τα σύνορα και τους παρέδωσαν στην Διεύθυνση Μετανάστευσης. Ένας από τους συλληφθέντες ο ιρανός Αλή Χουσεϊνί ανέφερε πως χιλιάδες άτομα οργανώθηκαν μέσω των social media και μέσω των προγραμμάτων ανταλλαγής μηνυμάτων ενώ στις κοινοποιήσεις αναφερόταν πως τα σύνορα θα είναι ανοιχτά. ………..

Το 2015 φήμες που είχαν διαρρεύσει φήμες μεταξύ προσφύγων πως η Γερμανία θα δεχθεί μετανάστες και θα ανοίξει τα σύνορα της, τους είχαν κάνει να συγκεντρωθούν στην Ανδριανούπολη. Χιλιάδες πρόσφυγες που ήθελαν να περάσουν στην Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στην πόλη και αφού περίμεναν στην άκρη του δρόμου στην Εθνική οδό, μετά άρχισαν πορεία προς τα σύνορα.

………

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201904071038653108-kacak-gocmen-edirne-polis-sinir/

7/4/2019

Σχ:

Previous Article

Η ¨ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ¨ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ…

Next Article

Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΧΑΡΙΖΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *