Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Με ταξί, λεωφορεία , πεζοί και με βάρκες…

No Comments Share:

Οταν η Ελλάδα έκλεισε την πύλη οι μετανάστες άρχισαν να περνούν τον Έβρο με λαστιχένια βάρκα
…….
Μία ομάδα μεταναστών από το χωριό Ντοιραν της Αδριανούπολης, με λαστιχένια βάρκα πέρασαν τον Έβρο και έφτασαν στην Ελλάδα.

Μετά από την δήλωση της Τουρκίας πως θα ακολουθήσει πολιτική ανοιχτών πυλών προς τους μετανάστες, από τα μεσάνυχτα και μετά άρχισε στην Αδριανούπολη μία κινητικότητα με μετανάστες που θέλουν να περάσουν, η οποία συνεχίστηκε όλη τη μέρα.
Χιλιάδες μετανάστες άλλοι με ταξί και άλλοι με λεωφορεία, έφτασαν στην Αδριανούπολη και από κει συσσωρεύτηκαν άλλοι στην συνοριακή πυλη Καπικουλε που πάει προς Βουλγαρία και άλλοι στην Παζαρκουλε που πάει προς την Ελλάδα . Μία ομάδα μεταναστών που θέλησε να περάσει στην Ελλάδα από τη συνοριακή πύλη του Παζαρκουλε βγήκαν από την Τουρκία πεζοί και άρχισαν να βαδίζουν. Αλλά οι Έλληνες στρατιωτικοί που βρίσκονταν στα σύνορα είχαν πάρει μέτρα και δεν τους επέτρεψαν να περάσουν.Οι Έλληνες με ένα λεωφορείο έκλεισαν την είσοδο και έξοδο τιης πυλης ενώ οι μετανάστες συνεχίζουν να περιμένουν στην ουδέτερη περιοχή.
……

Μετανάστες που συγκεντρώνονται στην τούρκικη πλευρά σε γκρούπ 3-4 ατόμων με την πλαστική βάρκα περνάνε τον Έβρο και φτάνουν στην ελληνική πλευρά.

Τα περάσματα των μεταναστών συνεχίζονται και στο σκοτάδι καθώς παρατηρήθηκε προς την περιοχή δεν υπάρχουν Έλληνες στρατιώτες.

Diken 28/2/2020

Previous Article

Ο Τούρκος Βαλκανιολόγος (;) δίνει οδηγίες για ασφαλή περάσματα στην Ελλάδα !

Next Article

Γειά σου, ρέ Μουτζούρη!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *