Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος ανθρωποδικαιωματάς : ¨Η ΕΕ πρέπει να ανοίξει τα σύνορα της στους παράτυπους μετανάστες¨….

0 σχόλια Share:

O υπεύθυνος της ΕΑΕ Αιγαίου Ακέλ ζήτησε από την ΕΕ  να ανοίξει τα σύνορα της στην ασύντακτη μετανάστευση

Ο Μεχμέτ Ακέλ-υπεύθυνος περιοχής Αιγαίου της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΑΕ)  ζήτησε από την ΕΕ  να ανοίξει τα σύνορα της στους παράτυπους μετανάστες.

Ο Ακέλ μιλώντας στην συνέντευξη τύπου που οργανώθηκε στα γραφεία της οργάνωσης στο Κονάκ, ανέφερε πως οι παράτυποι μετανάστες επιδιώκοντας να πάνε σε άλλες χώρες για μια καλύτερη ζωή, χάνουν τις ζωές τους.

Ο Ακέλ αναφερόμενος στα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, είπε πως εντός του 2019 71 άτομα έχασαν την ζωή τους τη θάλασσα του Αιγαίου και ότι στα τελευταία 20 χρόνια έχουν ξεπεράσει τους 34.000 οι θάνατοι ανθρώπων που προσπαθούσαν να περάσουν στην Ευρώπη.

…………….

Ο Ακέλ είπε τα εξής : Τα περάσματα που μειώθηκαν από το 2016, αυξήθηκαν πάλι το 2019. Τελευταία στα ανοιχτά του Τσεσμέ της Σμύρνης, πνίγηκαν σε σκάφος που βούλιαξε 11 μετανάστες, εκ των οποίων τα 8 ήταν παιδιά. Έτσι στις πρώτες 10 μέρες του 2020 σε τρεις διαφορετικές βάρκες που βούλιαξαν σε Μούγλα και Σμύρνη, έχαν την ζωή τους 24 μετανάστες και αγνοούνται άλλοι 6. Στις 11 Ιανουαρίου σε σκάφος που βούλιαξε μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, έχασαν την ζωή τους 12 άτομα. Ανησυχούμε πως οι θάνατοι θα συνεχιστούν. Πριν να υπάρξουν άλλοι θάνατοι μεταναστών, η ΕΕ πρέπει να ανοίξει τα σύνορα της στους πρόσφυγες¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-ihd-ege-bolge-sorumlusu-akel-avrupa-birligi-12816836/

14/1/2020

Σχ: Ο πρώτος ένοχος για αυτούς τους θανάτους είναι ακριβώς οι κύριοι του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης που διαφημίζουν σε χώρες του τρίτου κόσμου τα καλά της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, χωρίς όμως να περιγράφουν και τους κινδύνους…

Previous Article

Τρεις ακόμη κατσαπλιάδες έφυγαν για τα πιλάφια…

Next Article

Αναπληρωτής υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ: ¨Δυστυχώς η Τουρκία δεν αποφάσισε να κάνει βήματα σχετικά με τους S-400¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *