Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η Τουρκία συνεχίζει με επιτυχία τον ασύμμετρο πόλεμο κατά της Ελλάδας

No Comments Share:

Στην Ελλάδα συνεχίζεται η μεταφορά των παράτυπων μεταναστών από τα νησιά προς την ενδοχώρα

Στην Ελλάδα στα πλαίσια του νέου μεταναστευτικού νόμου, συνεχίζεται μεταφορά των μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα.
168 παράτυποι μετανάστες εκ των οποίων οι 133 Από τη Μυτιλήνη και οι 35 από την Χίο μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο Διαγόρας.
Οι παράνομοι μετανάστες εκ των οποίων η πλειοψηφία ήταν Αφγανοί και Σύριοι στο λιμάνι εκεί ανεβαίνουν σε λεωφορεία και μεταφέρονται σε διάφορα στρατόπεδα στη χώρα.

Καταγράφεται πως τους τελευταίους τέσσερις μήνες ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που έφτασαν στη χώρα είναι πάνω από 40.000.
Η ελληνική κυβέρνηση για να μειώσει την πίεση που ασκείται στα νησιά, σχεδιάζει ως το τέλος του Νοεμβρίου να μεταφέρει στην ενδοχώρα 4.000 παράτυπους μετανάστες και έως το 2020 να επιστρέψει 10.000 μετανάστες.
Σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο χθες το βράδυ κάτοικοι  χωριού στην Λάρισα στήνοντας οδοφράγματα εμπόδισαν λεωφορείο που μετέφερε παιδιά μεταναστών, να προσεγγίσει ένα στρατόπεδο.

https://www.sondakika.com/haber/haber-yunanistan-da-adalardaki-duzensiz-gocmenlerin-ana-12592691/

7/11/2019]

Σχ: Τις πιο σωστές τοποθετήσεις για αυτό το θέμα τις κάνει ο ειδήμων σε αυτό Αναστάσιος Λαυρέντζος, ο οποίος έγραψε τα εξής: 

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ:

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης όχι μόνο δεν λύνεται, αλλά στο υπόβαθρο φουντώνει: οι εικόνες των ανυπεράσπιστων ακτών που φτάνουν βάρκες, των ξενοδοχείων «φιλοξενίας» τεσσάρων αστέρων και των προπληρωμένων τραπεζικών καρτών που διαφημίζουν οι έμποροι του ανθρωπισμού προετοιμάζουν ένα τεράστιο τσουνάμι!

Πρέπει άμεσα να γίνουν τουλάχιστον τα εξής:
1. Τα χρήματα που δίνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ να διατίθενται απ’ ευθείας στην Ελλάδα και όχι στους λαθρομετανάστες.

2. Να σταματήσουν τα προγράμματα εγκατάστασης σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία και όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα να μπαίνουν απ’ ευθείας σε κλειστές δομές, με διαχωρισμό οικογενειών και μονήρων ατόμων.

3. Η κυβέρνηση να επικαλεσθεί το άρθρο 78-3 της Συνθήκης για την Ένωση της Ευρώπης και να κηρύξει τα νησιά σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης κλείνοντας τα σύνορα και στον Έβρο. Κλείσιμο συνόρων για λόγους εθνικής ασφαλείας σημαίνει ότι οποίος εισέρχεται παράνομα στη χώρα τίθεται σε κράτηση.

4. Να σταματήσουν οι μεταφορές λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα. Να μεταφέρονται σε δομές φιλοξενίας σε μη κατοικημένα νησιά, υπό ελληνική διοίκηση και διεθνή χρηματοδότηση.

5. Να απαγορευτεί η λειτουργία των ΜΚΟ που δεν παράγουν αποκλειστικά ανθρωπιστικό έργο και τα χρήματα τους να πάνε στο ελληνικό κράτος.

Previous Article

Βίντεο-Το θωρακισμένο όχημα του τουρκικού στρατού εξαϋλώθηκε…

Next Article

¨Το DEB κραυγάζει : “Εγώ δεν είμαι κόμμα της μειονότητας είμαι ένα όργανο του τουρκικού παρακράτους”.¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *