Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το τουρκικό λιμενικό ¨έσωσε 34 λαθρομετανάστες¨ απέναντι από την Λέσβο….

No Comments Share:

Σύμφωνα με εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, ομάδα του τουρκικού λιμενικού, στα ανοιχτά της περιοχής Αϊβατζικ του νόμου Τσανάκκαλε, έσωσε 34 λαθρομετανάστες τους οποίους το ελληνικό λιμενικό εξώθησε προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα  εγκαταλείποντας τους στον θάνατο.

…..

Στα ανοιχτά του Μπαμπάκαλε τό Αϊβατζικ, εντοπίστηκαν από το τουρκικό λιμενικό 34 λαθρομετανάστες, τους οποίους στοιχεία του ελληνικού λιμενικού είχαν επαναπροωθήσει στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Τότε κινητοποιήθηκε ομάδα του τουρκικού λιμενικού που τους πήρε στο σκάφος και τους μετέφερε στο φυλάκιο του λιμενικού στο Κιουτσούκουγιού της επαρχίας Άϊβατζικ. Εκεί τους παρασχέθηκαν τρόφιμα και αναψυκτικά.

Son dakika! Yunanistan’ın ölüme terk ettiği 34 kaçak göçmeni Sahil Güvenlik kurtardı – Haber

26/10/2020

Σχ. : Αν διαβάσει κανείς την ορολογία παρόμοιων άρθρων που δημοσιεύονται, βλέπει πως είναι πανομοιότυπη. Προφανώς δημοσιεύονται σε μια κρατική ιστοσελίδα και από εκεί σαν τα βατράχια, την αναπαράγουν και τα ιδιωτικά ΜΜΕ. Με βάση τέτοια δημοσιεύματα κάνουν κάποιοι και επερωτήσεις στην ελληνική Βουλή …  Είναι πολλά τα λεφτά του ΔΟΜ φαίνεται και οι ΜΚΟ “διψάνε”….

Previous Article

Επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα στην επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους..

Next Article

Έκκληση για μποϊκοτάζ στα γαλλικά προϊόντα, αλλά τσάντα HERMES…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *