Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι Τούρκοι έσωσαν λέει 85 λαθρομετανάστες στα ανοιχτά της Λέσβου…

No Comments Share:

Διασώθηκαν 85 λαθρομετανάστες τους οποίους η Ελλάδα είχε εγκαταλείψει στο θάνατο

Στα ανοιχτά της επαρχίας Αιβατζικ του Τσανάκαλε, ομάδα του τουρκικού λιμενικού έσωσε 85 λαθρομετανάστες που βρισκόταν σε δύο πλαστικές βάρκες, τους οποίους το ελληνικό λιμενικό είχε εγκαταλείψει στο θάνατο στα τουρκικά χωρικά ύδατα.
……
Το τούρκικο λιμενικό που συνεχίζει να δίνει αγώνα ενάντια στα παράνομα περάσματα στο Βόρειο Αιγαίο, κινητοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, μετά από αίτημα για παροχή βοήθειας σε ομάδα λαθρομεταναστών που βρισκόταν στα ανοιχτά της επαρχίας Αϊβατζικ. Η ομάδα που έφτασε στην περιοχή έσωσε 85 λαθρομετανάστες που βρισκόταν σε δύο πλαστικές βάρκες τους οποίους το ελληνικό λιμενικό είχε εγκαταλείψει να πεθάνουν μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν με το σκάφος του λιμενικού στο φυλάκιο του λιμενικού στο Κιουτσουκουγιου.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yunanistanin-olume-terk-ettigi-85-kacak-gocmen-kurtarildi-41533653

4/6/2020

Σχ. : Το 90% της δημοσιογραφίας στην Τουρκία έτσι είναι. Ουσιαστικά αναπαράγουν τις κρατικές ανακοινώσεις. Αυτές γίνονται μέσω του πρακτορείου Αναντολού η του TRT και ακολούθως οι υπόλοιποι τις αναπαράγουν σαν τα βατράχια χωρίς ίχνος κριτικής. Για παράδειγμα δεν αναρωτιέται κανείς, γιατί άραγε είναι τόσο αναποτελεσματικός αυτός ο αγώνας που δίνει το τουρκικό λιμενικό ενάντια στα παράνομα περάσματα;… Επίσης δεν γράφουν το τι θα έκανε η Τουρκία αν η Ελλάδα καθημερινά τους έστελνε εκατοντάδες χριστιανούς από όλες τις χώρες του κόσμου….

Αυτού του είδους η δημοσιογραφία υπάρχει φυσικά και στην ελληνική Θράκη.  Παρατηρούμε μειονοτικές ιστοσελίδες ανίκανες να αρθρώσουν μία λέξη έστω ενάντια στην τουρκική πολιτική σε οποιοδήποτε θέμα…
Γιατί άραγε; …

Previous Article

ΛΕΦΕΔ – Η ώρα φτάνει…

Next Article

Εκθεση- εφιάλτης για την τουρκική οικονομία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *