Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨H Ελλάδα με ασκήσεις, παρενοχλήσεις, παραβιάσεις και προκλητικές δηλώσεις κλιμακώνει την ένταση¨ ….

No Comments Share:

Η εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εθνικής Αμύνης αντισυνταγματάρχης Σεμπνέμ Ακτόπ δήλωσε πως “Στον τελευταίο μήνα πραγματοποιήθηκαν σε εσωτερικό και εξωτερικό, 33 στρατιωτικές επιχειρήσεις, 9 εκ των οποίων ήταν μεγάλες και 24 μέσου μεγέθους και σε αυτές εξουδετερώθηκαν 68 τρομοκράτες”

…..

…..

Ακολούθως η Ακτόπ αναφερόμενη στο θέμα της ανατολικής Μεσογείου, τόνισε ότι η Τουρκία πάντα είναι υπέρ του διεθνούς δικαίου και δήλωσε : “Aναφορικά με την επίλυση των προβλημάτων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία πάντοτε υποστηρίζει το διεθνές δίκαιο και τις σχέσεις καλής γειτονίας. Υποστηρίζει πως τα προβλήματα πρέπει να λυθούν με διάλογο και με άνευ όρων διαπραγματεύσεις. Στην περιοχή η Ελλάδα με ασκήσεις παρενοχλήσεις παραβιάσεις και προκλητικές δηλώσεις είναι αυτή που συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση της που κλιμακώνει την ένταση. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, θα συνεχίσουν να προστατεύουν τα δίκαια και τα συμφέροντα της χώρας μας και της KKTC…:

…..

Στα πλαίσια του σχεδίου Α400Μ, προγραμματίζεται για πρώτη φόρα εκτός Ισπανίας, να γίνει και στην 2η Διεύθυνση Συντήρηση Αεροσκαφών οι δραστηριότητες μετασκευής των Α400Μ. Με βάση το σχέδιο θα μπορούν να γίνονται εργασίες μετασκευής, καταρχήν στα εννέα αεροσκάφη Α400Μ της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας και αργότερα σε αεροσκάφη άλλων τρίτων χωρών. η εργασία με το σκεύη στο πρώτο αεροσκάφος σχεδιάζεται να ξεκινήσει τις επόμενες μέρες και η επιχείρηση προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2021. Αργότερα η Ακτόπ αναφερόμενη στο σχέδιο Meltem-3, δήλωσε πως “Tο πρώτο μας αεροσκάφος ναυτικής περιπολίας Ρ-72 παραλήφθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2020 και εισήλθε κανονικά στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Τα υπόλοιπα 5 αεροσκάφη στο πλαίσιο του σχεδίου θα παραδοθούν το 2021.

….

MSB: Son 1 ayda 68 terörist etkisiz hale getirildi – Haber

13/12/2020

Previous Article

Ο Μπαϊράμ, ο δραστήριος γραμματέας του τουρκικού προξενείου στην Ρόδο…

Next Article

Τουρκική απόπειρα να ξεγελάσει το Ισραήλ και να χαλάσει την συμμαχία με Ελλάδα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *