Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΛΝΤΙΖ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

1 σχόλιο Share:

΄Μαζί με τον Μέτε τον υπουργό υποδέχτηκαν στην είσοδο των γραφείων του ψευδομουφτή, ο Αχμέτ Χραλογλου(βοηθός του Μέτε) και Μουσά Βιντινλί (παλιός αντινομάρχης και φίλος του Μέτε) . Ο Βιντινλί είναι αυτός κάνει την χειραψία.

 

Στην σειρά παραταγμένοι οι ιμάμηδες του Μέτε. Αν ήθελαν ας μή πήγαιναν…

 

 

5 φωτογραφίες από την επίσκεψη του υπουργού στα γραφεία του ψευδομουφτή. Συνοδεία φυσικά του πρόξενου και του προξένοψυχου βουλευτή Ζεϊμπέκ.

3 φωτογραφίες από την επίσκεψη στο τζαμί Τσινάρ. Αν οι αρμόδιοι της Ελλάδας επέμεναν στον διορισμό εκεί του Αχμέτ Ιμάμ, τώρα δεν θα πατούσε το πόδιο του εκεί ο Τούρκος υπουργός….

Και φυσικά θα είχε φύγει και το εθνόσημο τη Τουρκιάς από εκεί…

Αλλά αφού για κομματικούς λόγους υποχωρήσαμε και ανακαλέσαμε τον διορισμό του Ιμάμ, τώρα….

Η κ. Σαϊμέ Κιρλί Ντοκμέ-εκπρόσωπος των ιδιοκτητών του σχολείου στην τελευταία φωτογραφία δέχεται αναμνηστικό δώρο από τον Τούρκο υφυπουργό. Παρεπιπτόντως η ίδια κυρία όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία είχε επισεκφτεί το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή μαζί με τον δικηγόρο του σχολείου, προφανώς για το  θεμα Χότσικα. (https://tourkikanea.gr/2017/04/hocika/)

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του υπουργού στην ΤΕΞ. Τον υποδέχτηκε στην πόρτα ο πρόεδρος της ΤΕΞ και αντιπρόεδρος του DEB Οζάν Αχμέτογλου. Παρόντες παντού ο βουλευτής Ζεϊμπέκ, ο πρόεδρος της GTGB Νετζάτ Αχμέτ και ο Τζεγκίζ Ομέρ.

 

Πλάνα από το ιφτάρ που παρέθεσε η ΤΕΞ.

 

Οι υπόλοιπες είναι από τις επισκέψεις του υπουργού στα πομακοχώρια.

Previous Article

Δήλωση Τσαβούσογλου σχετικά με το Ιντζιρλίκ

Next Article

Ἐλίτ καί λαός, ἡ ἄλλη ἀφήγηση

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *