Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨O Έλληνας πλησίασε στην Σμυρνη στα 3,5 μίλια!…¨

No Comments Share:

O Έλληνας πλησίασε στην Σμυρνη  στα 3,5 μίλια!…

Η Ελλάδα κατέλαβε 18 νησιά και μια βραχονησίδα μας στο Αιγαίο. Είδε πως από την Τουρκία κανείς δεν σηκώνει φωνή!… Όλα αυτά τα νησιά τα εξόπλισε με βαριά όπλα. Έχτισε εκκλησίες. Από το πατριαρχείο των Ρωμιών στην Κωνσταντινούπολη διορίστηκαν παπάδες. Τόσο ανύπαρκτη ήταν η αντίδραση!… Ενώ λοιπόν βάσει διεθνών συμφωνιών τα νησιά που αφέθηκαν στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι αποστρατωτικοποιημένα, η Ελλάδα κατασκεύασε εκεί βαριές στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Επαρκές ; Όχι δεν ήταν επαρκές!… Σε όλα τα νησιά μας που κατέχουν στο Αιγαίο έκαναν ασκήσεις επιστράτευσης. Εξόπλισαν και τους πολίτες.  Προκάλεσαν με θράσος την Τουρκία και εκτόξευσαν απειλές. Οι πρόεδροι της Δημοκρατίας τους και στρατιωτικοί αξιωματούχοι συχνά βγαίνουν στα νησιά μας και κοροϊδεύουν το τουρκικό έθνος…

Ο πρώην πρωθυπουργός του ΑΚΡ Αχμέτ Νταβούτογλου σαν να βράβευε τον Έλληνα πρωθυπουργό, άνοιξε και γραφείο εργασίας στην Σμύρνη. Και σαν να μην έφταναν τα εδάφη που δώσαμε, φτάσαμε στο σημείο να μην μπορούμε να πετάξουμε στο Αιγαίο και να μην μπορούμε να στείλουμε στα πλοία μας!…

Η Ελλάδα κακομαθημένη από το ΑΚΡ που της άνοιξε τον δρόμο, έκανε την τελευταία της πρόκληση και μεγάλη επίδειξη στις 11 Απριλίου ημέρα Τρίτη.

Την ώρα που η Τουρκία ασχολείται με τις εσωτερικές πολιτικές έριδες, η Ελλάδα έστειλε τον διοικητή της ΑΣΔΕΝ στρατηγό Νικόλαο Μανωλάκο στις Οινούσες. Ο κατοχικός ελληνικός στρατός ακόμη και στα πιο άκρα του νησιού πήγε και έβαλε ελληνικές σημαίες. Μάλιστα τράβηξαν και αναμνηστικές φωτογραφίες…Από εκεί από σημείο που απέχει ακριβώς 3,5 μίλια στο Καραμπουρνάκι της Σμύρνης, έδωσαν το μήνυμα ¨Σμύρνη ερχόμαστε¨.

Να λοιπόν αυτή η προκλητική φωτογραφία που φαίνεται ακόμη και με γυμνό μάτι από την Σμύρνη

Να αυτός ο χάρτης-ντοκουμέντο

Αυτές τις φωτογραφίες με τις οποίες στρεφόμενοι κατά της Σμύρνης έδωσαν απειλητικά μηνύματα, τις κοινοποίησαν σε όλο τον κόσμο διαμέσου της επίσημης ιστοσελίδας του Στρατού Ξηράς. Ο στρατηγός Μανωλάκος φωτογραφιζόμενος στις Οινούσες της Σμύρνης, μαζί με τους εισβολείς Έλληνες στρατιώτες έκανε επίδειξη κυριαρχίας και σημαίας.

Στις Οινούσες-Σμύρνης μαζί με τους Έλληνες στρατιώτες τοποθετήθηκαν πυροβολικά και αντιαεροπορικά. Οι Οινούσες που έγιναν αποθήκη όπλων και πυρομαχικών, μετατράπηκαν σε ένα είδος προκεχωρημένου φυλακίου για μια στρατιωτική επιχείρηση που θα γίνει κατά της Τουρκίας.  Ο στρατηγός Μανωλάκος ανέφερε πως το ηθικό και το επίπεδο προετοιμασιών για στρατιωτικές επιχειρήσεις των Ελλήνων στρατιωτών είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και προκάλεσε την Τουρκία. Για να αντιληφθείς πως αυτές οι κουβέντες αποτελούν μια απειλή πολέμου κατά της Τουρκίας, δεν χρειάζεται καν να είσαι οπωσδήποτε στρατιωτικός!…

Ο στρατηγός Μανωλάκος στην τραπεζαρία των εισβολέων Ελλήνων στρατιωτών γιόρτασε την γιορτή του Πάσχα.Εντύπωση προκάλεσε η κρεμασμένη στον τοίχο της τραπεζαρίας ελληνική σημαία.

Η Ελλάδα στα νησιά μας στις Οινούσες που έχει καταλάβει κατασκεύασε από το 2005 ως το 2008 8 εκκλησίες.  Τα χώματα της πατρίδας στενάζουν από τις κωδωνοκρουσίες.

Ο πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Εθνικής Αμύνης Ουμίτ Γιαλίμ ετοίμασε έναν μεγάλο φάκελο σχετικά με την χρόνια κατοχή νήσων από την Ελλάδα στο Αιγαίο και προσέφυγε στην  βουλή. Ο Γιαλίμ ζήτησε να ασκηθεί δίωξη για ¨προδοσία στην πατρίδα¨ σε όλους τους πολιτικούς υπεύθυνους για την κατάληψη από την Ελλάδα 18 νησιών μας και 1 βραχονησίδας. Και ακόμη δεν συναντήσαμε κάποιον που να πει ¨Εεεε Ελλάδα…¨ ! Αυτοί οι οποίοι παρέμειναν αναίσθητοι σε εκείνο τον φάκελο, για να δούμε θα πούνε κάτι για αυτή την τελευταία θρασύτητα της Ελλάδος της 11ης Απριλίου;… ¨3,5 μίλια έμειναν για την Σμύρνη¨ δηλώνουν ! … Μα τι άλλο να πούνε;…

Ο Ουμίτ Γιαλίμ δηλώνει πως ¨Ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, επίμονα και με γινάτι λένε πως στο Αιγαίο εφαρμόζεται η συνθήκη των Σεβρών¨ , ενώ ο ίδιος αντιδρώντας λέει:  ¨Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ μετέτρεψε τις Οινούσες της Σμύρνης σαν χάνι που μόνο με διαβατήριο μπαίνεις και βγαίνεις. Έλληνες υπουργοί, στρατηγοί και ναύαρχοι χωρίς κανένα εμπόδιο μπαίνουν και βγαίνουν στις Οινούσες-Σμύρνης χωρίς διαβατήριο.Τον περασμένο Φεβρουάριο στις Οινούσες-Σμύρνης πήγε ο διοικητής του Σ.Ξ. της Ελλάδας. Τώρα πάλι ο στρατηγός Μανωλάκος-διοικητής της ΑΣΔΕΝ, χωρίς κανένα εμπόδιο πήγε στις Οινούσες-Σμύρνης και επισκέφτηκε το νησί.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ που ψεύδεται μιλώντας για μια σημαία και ένα έθνος, μπόρεσε και πήγε στις Οινούσες-Σμύρνης στην ίδια την εκλογική του περιφέρεια μόνο κρύβοντας την τουρκική σημαία, με διαβατήριο και σηκώνοντας στο σκάφος του την ελληνική σημαία.

Την ώρα που ο Έλληνας διοικητής ΑΣΔΕΝ Νικόλαος Μανωλάκος προκαλούσε την Τουρκία και έκανε επίδειξη κυριαρχίας και σημαίας σε τουρκικά εδάφη, ο αρχιστράτηγος υποτίθεται Ταγίπ Ερντογάν και ο Μπιναλί Γιλντιρίμ δεν έβγαλαν κιχ. Ούτε καν μια νότα διαμαρτυρίας δεν επεδόθη στην Ελλάδα. Την ώρα που Έλληνες στρατιωτικοί μπαινοβγαίνουν ελεύθερα σε τουρκικά εδάφη, αυτοί που υποστήριζαν πως θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε χωρίς βίζα στην Ευρώπη, μεταβαίνουν μόνο με διαβατήριο στα δικά μας εδάφη¨

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yunan-izmire-uc-bucuk-mil-yaklasti-42416yy.htm

15/4/2017

Σχ: Τα νησιά μας στο Αιγαίο θα είναι ασφαλή μόνο οταν και οι Τούρκοι θα πρέπει να υπολογίζουν σοβαρά τον κίνδυνο ελληνικής εισόδου στην Μικρά Ασία. Διότι όταν έχουν μόνο αυτοί αποβατικά απέναντι από τα νησιά μας, τότε είναι φανερό πως το δυνητικό πεδίο σύγκρουσης θα είναι κυρίως μόνο στην πλευρά μας. Και αυτό είναι κάτι που τους αποθρασύνει.   

Previous Article

Η ΑΠΟΨΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Next Article

Μνημείο για την 15η Ιουλίου με τον Ερντογάν να σταματάει το τάνκ !!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *