Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KOΤΖΙΑΣ : ¨ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ¨(ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ !)…

1 Comment Share:

Πρώην υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας Κοτζιάς: Εάν δεν προσθέσουμε την Τουρκία μπορεί να απογοητευτούμε

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ενεργειακό πεδίο στην Ανατολική Μεσόγειο είπε : ¨Πρέπει να διασφαλίσουμε την συμμετοχή της Τουρκίας στις εκεί εμπορικές εξελίξεις. Αυτό πρέπει να γίνει με έναν δίκαιο τρόπο. Εάν προσπαθήσουμε να πάρουμε τα πάντα για τον εαυτό μας τότε ενδεχομένως θα βιώσουμε μία μεγάλη απογοήτευση” .

Ο Κοτζιάς μίλησε στο φετινό 4 οικονομικό συνέδριο των Δελφών.

Ο Κοτζιάς αναφερόμενος στην επίδραση των ΗΠΑ στις διμερείς σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας είπε: “Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τις ΗΠΑ να είναι ο διαιτητής στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Φυσικά θα ήθελα όλες οι μεγάλες δυνάμεις να μας αγαπάνε αλλά αυτό είναι αδύνατο. Η Αμερική και οι άλλες δυνάμεις επιθυμούν σταθερότητα στην περιοχή.”

Ο Κοτζιάς από την άλλη αναφερόμενος στις έρευνες για φυσικό αέριο που γίνονται στα ανοιχτά της Κύπρου και στις τελευταίες εξελίξεις ανέφερε πως οι εκεί έρευνες πρέπει να συνεχιστούν και το φυσικό αέριο πρέπει να διασφαλιστεί πως θα φτάσει στην Ευρώπη.

Ο Κοτζιάς αναφερόμενος στο ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή είπε: ” πρέπει να διασφαλίσουμε τη συμμετοχή της Τουρκίας στις εκεί εμπορικές εξελίξεις αυτό μπορεί να γίνει με ένα δίκαιο τρόπο εάν προσπαθήσουμε να τα πάρουμε όλα για εμάς τότε ενδεχομένως θα υποστούμε μία μεγάλη απογοήτευση για αυτό το λόγο πρέπει να προσθέσουμε και την Τουρκία”

 https://tr.sputniknews.com/avrupa/201903021037960150-eski-yunanistan-disisleri-bakani-kocias-turkiye/

2/3/2019

Σχ: .Δεν φτάνει δηλαδή που ο ληστής και βιαστής κατέλαβε το 40% της Κύπρου τώρα  ο¨δικός μας¨ λέει  να του αναγνωρίσουμε κι άλλα δικαιώματα…

Ωραία λογική.

Αφού δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό, κάτσε να τον απολαύσεις…

Γνήσια αθηνέζικη ελληνόφωνη λογική…

Previous Article

TA ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΘΕΝ;

Next Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΖΑΝΑΛΠ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *