Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κυρώσεις λέει ετοιμάζει η Κομισιόν, η Ελλάδα ; ;

0 σχόλια Share:

Επιπλέον κυρώσεις κατά Άγκυρας ετοιμάζει η Κομισιόν
Ο Ύπατος Εκπρόσωπος, Ζοζέπ Μπορέλ, θα ετοιμάσει επιλογές για επιπλέον κατάλληλα μέτρα, ανέφερε ο Πίτερ Στάνο
Νέες κυρώσεις, πλέον αυτών που είχαν ήδη δρομολογηθεί, ετοιμάζει κατά της Άγκυρας ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εξωτερική Πολιτική, Ζοζέπ Μπορέλ, σύμφωνα με τοποθέτηση του αρμόδιου εκπροσώπου της Κομισιόν, Πίτερ Στάνο.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό ερώτημα του ο ΣΚΑΪ, ο Πίτερ Στάνο δήλωσε τα εξής:

«Όπως θυμάστε, τον Ιούλιο το ΣΕΥ (Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων) υποστήριξε ευρέως την ανάθεση στον Ύπατο Εκπρόσωπο να διερευνήσει περαιτέρω διαύλους που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στη μείωση των εντάσεων και στην επίτευξη συμφωνιών για θέματα τα οποία δημιουργούν ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας.

Σημειώνεται δε, ότι ο Ύπατος Εκπρόσωπος, Ζοζέπ Μπορέλ, θα ετοιμάσει επιλογές για επιπλέον κατάλληλα μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν ως απάντηση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως αποτέλεσμα των Τουρκικών κινήσεων, και στην Ανατολική Μεσόγειο».

Όπως έγινε σήμερα γνωστό ύστερα από συνάντηση που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, η Ελλάδα πρόκειται να ζητήσει την έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

kathimerini.com  11/8/2020

Σχ. : Πριν να αρχίσουμε να καλούμε την ΕΕ να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία, δεν θα έπρεπε να κάνουμε κάτι συναφές εμείς ;  Μήπως να κλείναμε εντελώς τα σύνορα ; Μήπως να απελάσουμε κάποιους από τους πράκτορες της στην Θράκη; 

Previous Article

Αντιπεριφερειάρχης Β.Αιγαίου : “Δεν υπάρχει περίπτωση ένταξης των μεταναστών – προσφύγων στην τοπική κοινωνία”

Next Article

Τσαβούσογλου: ¨Η Ελλάδα είναι κακόβουλη¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *