Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΡΙΧΑ Ή ΤΡΙΧΙΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ;

0 σχόλια Share:

230220172240205360736

Δύο στρατιωτικοί οι Φ.Α και Χ.Τ. οι οποίοι φέρεται να μετείχαν στην έφοδο που έγινε στη βραδιά του πραξικοπήματος στο ξενοδοχείο όπου έμενε στην Μαρμαρίδα του νομού Μούγλων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, διέφυγαν στην Ελλάδα όπου και ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

Η ελληνική ιστοσελίδα www.protothema.gr σήμερα σε είδηση της που δημοσιεύτηκε στις 16:49, αναφέρει πως στα 15/2 δύο Τούρκοι πολίτες πέρασαν κολυμπώντας τον Έβρο, πήγαν στο Α.Τ. Ορεστιάδας και ζήτησαν πολιτικό άσυλο. Δημοσιεύονται φωτογραφίες των Φ.Α. και Χ.Τ. και αναφέρεται πως υπηρετούσαν ως κομάντο στις Τ.Ε.Δ. και μάλιστα ήταν μεταξύ των στρατιωτικών  ου έκαναν την έφοδο που έγινε στη βραδιά του πραξικοπήματος στο ξενοδοχείο όπου έμενε στην Μαρμαρίδα του νομού Μούγλων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν. Επίσημη ανακοίνωση από τις τουρκικές ή ελληνικές αρχές ακόμη δεν έγινε.

http://www.dha.com.tr/suikast-timindeki-iki-komandonun-yunanistana-sigindigi-iddiasi_1463338.html

22/2/2017

Σχ: Θυμόμαστε πως μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος και την έφοδο που έγινε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Ερντογάν, ΟΛΟΙ αυτοί που μετείχαν στην ομάδα εκείνη συνελήφθησαν μετά από μεγάλη επιχείρηση των δυνάμεων ασφαλείας που έγινε τις αμέσως επόμενες μέρες στην ευρύτερη εκεί περιοχή. Απορούμε λοιπόν πως προέκυψε ότι αυτοί οι οποίοι πέρασαν τώρα τον Έβρο μετείχαν σε εκείνη την ομάδα ;  Διότι να το είπαν οι ίδιοι αποκλείεται. Τουρκικές αρχές  δεν είπαν επίσης τίποτε. Διότι το να είναι κάποιος μέλος των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας δεν σημαίνει πως αυτόματα ήταν στους πραξικοπηματίες.   

Previous Article

ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ISIS

Next Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *