Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΟΥΜΙΤ ΚΟΤΖΑΣΑΚΑΛ

No Comments Share:

Πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Κοτζασακάλ : Ελληνικές σημαίες κυματίζουν σε νησιά της Σμύρνης

baro-baskani-kocasakal-izmir-in-adalarinda-yu-7047584_x_o 

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κωνσταντινούπολης Ουμίτ Κοτζασακάλ είπε πως η Σμύρνη έχει  δύο δημάρχους και νομάρχες, ότι ¨ Ελληνικές σημαίες κυματίζουν σε νησιά της Σμύρνης και είπε :

¨Ο αρχηγός του Ελληνικού Γενικού Επιτελείου επισκέφτηκε το υπαγόμενο στην Σμύρνη Koyun Adası (σχ. μεταφρ : προφανώς εννοεί το Αγαθονήσι). Βλέπουμε να κυματίζει σε αυτά τα νησιά η ελληνική σημαία. Άραγε εμείς μπορούμε να πάμε ; Άντε πάτε να δούμε. Δεν μπορείτε να πάτε. 16 νησιά. Το Koyun της Σμύρνης. Οι βραχονησίδες Venedik, οι Hurşit (σχ. μεταφρ : νησίδα δίπλα στους Φούρνους), Eşek (σχ. μεταφρ : Γαϊδουρονήσι κατά τη μετάφραση, δηλαδή Αγαθονήσι) και το Nergizçik (Αρκοί) του νομού Αϊδινίου, τα Keçi, Sakarca, Koçbaba (Γίδα,Γυαλί, Λέβιθα) του νομού Μούγλων και τα νησιά Ardıç, τα οποία όλα είχαν καταληφθεί από τους προγόνους μας. Καταλήφθηκαν στις εποχές του Νομομαθούς και του Μεχμέτ του 4ου .¨

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κωνσταντινούπολης Ουμίτ Κοτζασακάλ μιλώντας στην εκδήλωση ¨Κράτος δικαίου και ασφάλεια δικαίου¨ προέβη σε περίεργους ισχυρισμούς. Είπε πως τουρκικά νησιά βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή, πως ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου τα επισκέφτηκε , ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό Νταβούτογλου να πάνε μαζί σε αυτά

¨ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ¨

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κωνσταντινούπολης Ουμίτ Κοτζασακάλ ανέφερε πως τις επόμενες μέρες θα δώσει συνέντευξη τύπου σχετικά με την ελληνική κατοχή σε τουρκικά νησιά και είπε : ¨……. Εάν στο μέλλον υπάρξει μια επίθεση στην Τουρκία θα μεταφέρουμε και την Τουρκία στις ακτές της Αυστρίας. Κινούμενη χώρα γίναμε. Η χώρα θα χωριστεί στα δύο, σε κινούμενη και ακίνητη. Ως Τούρκος πολίτης επιθυμώ να μιλήσω για αυτό. Στα χέρια μου έχω έγγραφα για όλα. Σύντομα ως δικηγορικός σύλλογος Κωνσταντινούπολης θα κάνουμε σχετική ανακοίνωση τύπου. Η αντιπολίτευση δεν κάνερι, τουλάχιστον να κάνουμε εμείς. Αυτή τη στιγμή εντός των τριών μιλίων μας υπάρχουν 16 νησιά υπό κατοχή.

………….

………….

Haberler.com  7/3/2015

Σχ : Να και μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψη αυτού του εθνικιστή στην ελληνική Θράκη τον Ιανουάριο του 2012. Η πρώτη είναι από την επίσκεψη στον ψευδομουφτή Κομοτηνής, η δεύτερη στο κόμμα DEB και η τρίτη από την ΠΕΚΕΜ.

2-2012 132618873418492 baro-bakess

 

Previous Article

ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Next Article

¨ΚΑΘΑΡΙΣΕ¨ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *