Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

0 σχόλια Share:

 

Για ότι μας συνέβη…

Στην Κύπρο για την κατάσταση της ομηρίας μας, για την αιχμαλωσία μας, για το ότι διοικούμαστε με οδηγίες και εντολές, για την οικονομική κατάρρευση, για το αποτέλειωμα μας ως κοινότητας και για το ότι καταντήσαμε να μην μπορούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον μας, υπάρχει ένας λόγος…

Kαι αυτός είναι ότι οι μαριονέτες-πολιτικοί μας που με τα κρατικά και κυβερνητικά ψέματα, με τις απατεωνίες τους και τους ρόλους που έπαιξαν, πρόδωσαν τον ίδιο τους τον λαό ! Όποιος πολιτικός δεν κραυγάζει και δεν το θέτει αυτό, είναι μόνο ένας συνεργάτης και απατεώνας ! Τελεία.

Μπουμίν Μπεζμέν

http://www.afrikagazetesi.net/Afrika-Arsiv/Ekim%202018/4%20EK%c4%b0M%202018.pdf

Τουρκοκυπρική εφημερίδα Αφρίκα 4/10/2018

4/10/2018

Σχ: Το κακό για τους Τουρκοκύπριους και την Κύπρο είναι πως η Τουρκία μετέφερε τόσο πολλούς έποικους, που τώρα είναι πλειοψηφία στον βορά. Δηλαδή ήρθαν, εγκαταστάθηκαν στα κλεμμένα, έβγαλαν λεφτά πουλώντας ελληνικές περιουσίες και από πάνω (αναμενόμενο βέβαια) δεν θέλουν να συμβιώσουν με τους Ελληνοκύπριους. Και όλα αυτά φυσικά δεν τα έκαναν μόνοι τους. Η Τουρκία τα έκανε. Αυτή η Τουρκία που πάμε και ψωνίζουμε και γλεντάμε εκεί… (όσοι πάμε…).   

Previous Article

ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΑΓΑΣ !

Next Article

ΣΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *