Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δηλώσεις τουρκόφιλου Έλληνα καθηγητή

0 σχόλια Share:
Spread the love

Οι δηλώσεις του είχαν επίδραση βόμβας ! Δηλώσεις Από Έλληνα τουρκολόγο σχετικά με την Μεράλ Ακσενέρ και τον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Ο ελληνικής καταγωγής τουρκολόγος καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης, που υπήρξε σύμβουλος του 8ου προέδρου της Δημοκρατίας Τουργκούτ Οζάλ, δήλωσε : Οι Αμερικανοί στήριξαν το κόμμα της Μεράλ Ακσενέρ ως εναλλακτική. Μία άλλη εναλλακτική των ΗΠΑ ήταν ο Φετουλάχ Γκιουλέν. Αλλά και ο Γκιουλέν και η Ακσενερ απέτυχαν.

Ο ελληνικής καταγωγής τουρκολόγος καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης, σχολίασε σχετικά με τις εργασίες για το φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο όπως και για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ο Κιτσίκης δήλωσε πως στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο της πολιτικής και ότι είναι ανάγκη να υπάρξει προσέγγιση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Ο καθηγητής δηλώνει πως “Προσπαθούν να διαιρέσουν τα Βαλκάνια. Κομμάτιασαν το οθωμανικό κράτος” και ότι υπάρχει επιδίωξη να εξαφανιστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν αλλά είναι άγνωστο το ποιος θα αναλάβει τη θέση του.

Ο Κιτσίκης μιλώντας σχετικά με το πολιτικό μέλλον του Ερντογάν είπε: “Ηξερα πως από την αρχή οι ΗΠΑ δεν τον ήθελαν. Για αυτό τον λόγο το 2016 με ένα αποτυχημένο πραξικόπημα προσπάθησαν να τον απομακρύνουν. Αλλά απέτυχαν. Τώρα είναι σαν τον ερεθισμένο ταύρο απέναντι στον ταυρομάχο Ερντογάν. Καθώς ο ταυρομάχος προσπαθεί να τον σκοτώσει, αυτό τους εκνευρίζει περισσότερο και αυτή τη στιγμή δεν ξέρουν τι να κάνουν”.
“Ο Ερντογάν δεν έχει κάτι να χάσει”
Ο Έλληνας τουρκολόγος λέει πως πλέον το θέμα δεν είναι ο Ερντογάν και δηλώνει :” ο Ερντογάν από το 2016 που υπέστη την επίθεση έγινε ένας υπέροχος ηγέτης. Βλέποντας τον θάνατο εμπρός του, άλλαξε εντελώς. Πλέον δεν μπορείτε να τον ελέγξετε, διότι δεν έχει κάτι να χάσει, ούτως ή άλλως είναι σε κίνδυνο” .
……..

https://www.yeniakit.com.tr/haber/ifadeler-bomba-etkisi-yapti-yunan-turkologdan-aksener-ve-gulen-cikisi-888576.html

16/8/2019

Σχ: Τόσο φίλοτουρκικές απόψεις μέσα στην Ελλάδα, μόνο στους μουσουλμάνους που ταΐζονται από τον Ερντογάν στη Θράκη μπορείς να συναντήσεις.

Να χαίρεται τις απόψεις του ο κύριος καθηγητής….

Ο καθηγητής  2016 δήλωνε πως ο Ερντογάν ακόμη από τον Απρίλιο  του 2016, γνώριζε τα περί απόπειρας πραξικοπήματος, Άρα τι σόι αμερικανικό πραξικόπημα ήταν αυτό, που το ήξερε ο Ερντογάν και τ0 άφησε να εκδηλωθεί ;…

Ενδιαφέρον επίσης ότι μια κατεξοχήν τουρκική κυβερνητική εφημερίδα προβάλλει τις απόψεις κάποιου που έχει δηλώσει δημόσια πως είναι ΄Φετουλλαχτσής¨, δηλαδή οπαδός του Φετουλλάχ Γκιουλέν !  

Previous Article

Ιερέας Αντρέα Σαντόρο : Παρακολουθούνταν με την υποψία δραστηριοτήτων υπέρ του ¨Πόντου¨ και δολοφονήθηκε…

Next Article

Βίντεο- Το θάρρος οδηγεί τον άνθρωπο στην νίκη !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *