Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Βολές¨ κατά Ελλήνων από τον Γιόργκο Κιρμπακι της Χουριέτ…

No Comments Share:

Τελετή Ναυπάκτου στην Ελλάδα ! 450 χρόνια μετά  η ίδια νοοτροπία

Γιορτάστηκε στην Ελλάδα η 450η επέτειος της ναυμαχίας του Ναυπάκτου, όπου οι Οθωμανοί νικήθηκαν από τον στόλο των σταυροφόρων. Έλληνες αξιωματούχοι παρομοίασαν την συμμαχία πού στήνεται τώρα ενάντια στην Τουρκία με την σταυροφορική συμμαχία εκείνης της περιόδου.

Στην τελετή που έγινε στη Ναύπακτο μετείχαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος και πολλοί βουλευτές και τοπικοί αξιωματούχοι. Η Σακελλαροπούλου στην ομιλία της είπε ότι “Ο στόλος που συστάθηκε από τα πιο ισχυρά κράτη της χριστιανικής Δύσης, νικώντας τον μέχρι τότε ανίκητο οθωμανικό στόλο περιόρισε την τουρκική επιθετικότητα και τον οθωμανικό επεκτατισμό”
…..
Ταυτόχρονα ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, υφυπουργός Παιδείας Συρίγος, έκανε διασύνδεση ανάμεσα στην οθωμανική συμμαχία της ναυμαχίας του Ναυπάκτου με τις συμμαχίες που προσπαθεί σήμερα η Ελλάδα να στήσει ενάντια στην Τουρκία. Ο Συρίγος δήλωσε :”Στον πόλεμο εκείνο οι συμμαχίες ήταν σημαντικές όπως θέλουμε να είναι και σήμερα με χώρες όπως η Γαλλία η Αίγυπτος το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η θαυμάσια της Ναυπάκτου έδειξε ότι οι συμμαχίες είναι ικανές να ανακόψουν έναν ισχυρό αντίπαλο”.

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/yunanistanda-inebahti-torenleri-450-yil-sonra-ayni-zihniyet-41915138

Σχ. : Για μια ακόμη φορά ο κ. Γιόργκο Κιρμπάκι μας δείχνει τις απόψεις του…
Διότι προφανώς οι Έλληνες αξιωματούχοι ΔΕΝ μίλησαν για σταυροφόρους, αλλά αυτό είναι το αλατοπίπερο που βάζει για να  σερβίρει λίγο παραπάνω μίσος στην τουρκική κοινή γνώμη… 

Previous Article

Σύμβουλος του ΠτΔ : ¨Αιτία πολέμου για την Τουρκία ο εξοπλισμός των νησιών¨ !

Next Article

¨Πλέον δεν μας έχει απομείνει ανοχή¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *