Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το παζάρι στην Κεσσάνη άδειο (επιτέλους…)

0 σχόλια Share:

Έλληνες και Βούλγαροι δεν ήρθαν και το παζάρι στην Κεσσάνη έμεινε άδειο

Το παζάρι στην Κεσσάνη που οργανώνεται κάθε εβδομάδα επηρεάστηκε από τον νέο ιό καθώς δεν ήρθαν Έλληνες και Βούλγαροι.
……..
Στο παζάρι αυτό ερχόταν από Ελλάδα και Βουλγαρία ημερήσιες εκδρομές για να ψωνίσουν ως τουρίστες. Oι άνθρωποι αυτοί έρχονταν με ιδιωτικά αυτοκίνητα όπως και με λεωφορεία προκαλώντας με τα έξοδά τους ικανοποίηση στους εμπόρους του παζαριού. Aλλά λόγω πλέον της επιδημίας που έχει κηρυχθεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ως ¨πανδημία¨, οι επαγγελματίες του παζαριού πλέον επί 3 εβδομάδες δεν βρίσκουν αυτό που ήλπιζαν.
Στην Ελλάδα λόγω των απώλειες ζώων από τον νέο ιό, δεν έρχονται τουριστικά λεωφορεία για ψώνια στην Κεσσάνη και για αυτό το λόγο, 0ι επαγγελματίες των οποίων τα ημερήσια έσοδα ήταν κατά 30% τουλάχιστον από  Έλληνες και Βούλγαρους τουρίστες, πλέον δεν κάνουν πωλήσεις και κάθε εβδομάδα “μπαίνουν μέσα” .
Έμπορος που δήλωσε ότι οι δουλειές του πάνε προς το κακό ανέφερε τα εξής : “Είναι τρεις εβδομάδες τώρα που οι Έλληνες δεν έρχονται. Εμείς πάμε και τις Παρασκευές στην Ανδριανούπολη στο παζάρι, αλλά και εκεί και οι Βούλγαροι δεν έρχονται. Και δεν είναι μόνο οι ξένοι και ο τούρκικος λαός επηρεάστηκε ταυτόχρονα. Τα παζάρια είναι άδεια και οι δουλειές μας σταμάτησαν. Οι άνθρωποι διστάζουν φοβούνται να βγούνε έξω”
……

https://www.haberler.com/yunan-ve-bulgarlar-gelmedi-kesan-pazari-bos-kaldi-13018770-haberi/

16/3/2020

Σχ.: Εκτίμηση μας είναι πως δεν έχει να κάνει μόνο με το θέμα του ιού αλλά και με την εχθρική πολιτική του Ερντογάν κατά της Ελλάδας. Διότι όταν μιλάει για τρεις εβδομάδες ο έμπορος, αυτό είναι περίπου η ημερομηνία που ο Ερντογάν ανακοίνωσε πως ανοίγει τα σύνορα. Επιτέλους οι Τούρκοι να πληρώσουν το κόστος για την τακτική του ηγέτη τους.

Previous Article

Προσφυγές κατά της Ελλάδας και νέο προπαγανδιστικό βίντεο από το Αναντολού

Next Article

Ελλήνων προμαχούντες Θρακιώτες στον Έβρο !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *