Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ…

No Comments Share:

 

 

Πρώτος σταθμός του ¨Καραβανιού της Αφθονίας¨ το χωριό Δειλινά

Πρώτη στάση του ¨Καραβανιού της Αφθονίας¨, ήταν το εντός των συνόρων της Κομοτηνής- χωριό Δειλινά

Η πρώτη στάση του ¨Καραβανιού της Αφθονίας¨ που επί 14 έτη με το σύνθημα ¨Η αδερφοσύνη σύνορα δεν γνωρίζει¨, τον μήνα του Ραμαζανιού στήνε τραπέζια ιφτάρ σε πόλεις και χωριά των Βαλκανίων, έγινε στι1 16 Μαΐου στο χωριό Δειλινά της Κομοτηνής.

Στην τελετή που έγινε στην πλατεία του χωριού, μετείχαν χιλιάδες χωρικοί από τα γύρω χωριά. Οι θεατές με θαυμασμό παρακολούθησαν το πλούσιο πρόγραμμα του ¨Καραβανιού της Αφθονίας¨ . Στις ομιλίες που έγιναν από τους επίσημους καταγγέλθηκε έντονα η δολοφονία Παλαιστινίων από το Ισραήλ.

Το πρόγραμμα ιφτάρ που έγινε στα Δειλινά μεταδόθηκε ζωντανά στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT – AVAZ.

Οι ομογενείς άρχισαν το ιφτάρ με την ανάγνωση της βραδινής κλήση για προσευχή. Αμέσως μόλις άνοιξε το ιφτάρ έγινε ζωντανή σύνδεση με τον δήμαρχο του Μπαϊράμπασά τον Ατίλλα Αϊντινέρ. Ο Αϊντινέρ μετέφερε στον λαό της Δυτικής Θράκης τα χαιρετίσματα του ΠτΔ της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ακολούθως έκαναν ομιλίες-χαιρετισμούς ο Μουσταφά Χατιπλέρ-συντονιστής του προγράμματος Καραβάνι της Αφθονίας, ο βουλευτής Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά, ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και μουφτής Κομοτηνής Ιμπράημ Σερίφ, ο υποπρόξενος Ιμπραήμ Ισίκ, ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά  Αλή Τσαβούς, ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ και ο αντιπεριφερειάρχης Αχμέτ Ιμπράμ.

Οι ομιλητές συνεχάρησαν αυτούς που μόχθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και κατήγγειλαν έντονα την βία και τις επιθέσεις του Ισραήλ.

Ακολούθως υπήρξε επίδειξη από περιστρεφόμενους δερβίσηδες και ερμηνεύτηκαν ύμνοι.

Στο πρόγραμμα ιφτάρ μετείχαν ο υποπρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Ιμπραήμ Ισίκ, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο βουλευτής Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ, ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά  Αλή Τσαβούς, ο  αντιπεριφερειάρχης Αχμέτ Ιμπράμ, ο περιφερειακός σύμβουλος Μουσταφά Κατραντζί, ο πρόεδρος της GTGB Νετζάτ Αχμέτ, ο πρόεδρος του BTAYTD Ερτζάν Αχμέτ, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων ΕΠΑΘ-Ροδόπης Σαλίχ Αμέτ,  ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Χουσεΐν Εσάτ, ο διευθυντής της ΩΡΛ του νοσοκομείου Κομοτηνής Δρ. Μεχμέτ Εμίνογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Ριντβάν Μολλά Ισά, ο πρόεδρος του συλλόγου BIHLIMDER Μεχμέτ Εμίν Αχμέτ, ο πρώην δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ και άλλοι καλεσμένοι.

Το Καράβι της Αφθονίας το βράδυ της 17/5 θα ανοίξει ιφτάρ στο χωριό Εχίνος της Ξάνθης.

https://www.burasibatitrakya.com/haberler/24044-“bereket-konvoyu”nun-ilk-durağı-delinasufköy.html

17/5/2018

Σχ: Δεν παρέλειψαν όλοι λέει να καταγγείλουν το Ισραήλ… Είναι τόσο καταθλιπτική αυτή η απόλυτη ευθυγράμμιση στα κελεύσματα της Άγκυρας… Αν αύριο το τουρκικό ΥΠΕΞ, π.χ. καταγγείλλει του Παλαιστίνιους, αμέσως θα βγούνε όλοι και θα ρίχνουν μπινελίκια κατά των Παλαιστίνιων.

Αναμεταδότες της τουρκικής προπαγάνδας….

Previous Article

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (!) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ O ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ CHP !

Next Article

¨ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *