Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η Ελλάδα ζήτησε από την Τουρκία να σταματήσει τις δραστηριότητές της στα ανοιχτά της Κύπρου

0 σχόλια Share:

 

Η Ελλάδα ζήτησε από την Τουρκία να σταματήσει τις “παράνομες” δραστηριότητές της στα ανοιχτά της Κύπρου. Το 2011 αμέσως μετά την κίνηση της κυπριακής δημοκρατίας που όρισε περιοχές έρευνας εντός της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης η KKTC συμφώνησε με την Άγκυρα και δόθηκε άδεια έρευνας για πετρέλαιο και για φυσικό αέριο στα ανοιχτά του νησιού στην Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίων Τουρκίας (ΤΡΑΟ).

Μερικές από τις περιοχές για τις οποίες δόθηκαν άδειες έρευνας στην ΤΡΑΟ, συμπίπτουν με τις περιοχές στις οποίες κάνει έρευνα η ελληνοκυπριακή διοίκηση.

Τελευταία η Τουρκία τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε πως αρχίζει έρευνες για φυσικό αέριο στα δυτικά της Κύπρου. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος μετά από τη συνάντηση που είχε στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας Ελσίνκι με τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε πως “Καταγγείλαμε τις μονόπλευρες παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου και ζήτησα να τερματιστούν: .

http://www.diken.com.tr/yunanistan-turkiyenin-kibris-aciklarindaki-faaliyetlerine-son-vermesini-istedi/
17/5/2019

Σχ: Το θέμα  στην πολιτική είναι το αποτέλεσμα. φανταζόμαστε λοιπόν πως ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ξέρει πόσο θα λάβει υπόψην του τις δηλώσεις της Ελλάδας η Τουρκία….

Το θέμα είναι ποια βήματα θα πάρουμε ώστε να έχει κάποιο ¨κόστος¨ αυτή η πειρατική της συμπεριφορά…

Previous Article

Μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις αυτοκινήτων ¨Made in Turkey¨στην Ελλάδα…

Next Article

Αθωώθηκε επιτέλους ο Σενέρ Λεβέντ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *