Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ…

No Comments Share:

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

selanik ermeni 1

Εν όψει του καλοκαιρινού τουρισμού του 2015 αυξήθηκαν οι αντιτουρκικές δράσεις στην Θεσσαλονίκη. Πριν ακόμη φύγει η μυρωδιά από το καυστικό υγρό που πέταξε στο τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης μια ομάδα 30 αναρχικών, στην οδό Τσιμισκή που είναι η πιο πολύβουη οδός της Θεσσαλονίκης, στο μπαλκόνι της Αρμενικής Κοινότητας κρεμάστηκε πάνω σε τουρκική σημαία πανό μεγάλων διαστάσεων που έγραφε ¨100 χρόνια από την γενοκτονία των Αρμενίων, 100 χρόνια η Τουρκία παραμένει ατιμώρητη¨.

selanik ermeni 2

Επίσης στις 20 Απριλίου γύρω στις 03:00 ομάδα 20 αναρχικών πλησίασε το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης και φώναξαν αντιτουρκικά συνθήματα.

selanik ermeni 3

Το γεγονός των σχεδόν καθημερινών αντιτουρκικών δράσεων στην Θεσσαλονίκη, έχει αρχίσει και προκαλεί ανησυχία στους εμπόρους της Θεσσαλονίκης που βρίσκονται στην μέγγενη της κρίσης.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Εν όψει του καλοκαιρινού τουρισμού του 2015 οι ΤΗΥ αύξησαν σε δύο τα δρομολόγια Κωνσταντινούπολης-Θεσσαλονίκης και τα κατέστησαν καθημερινά. Ενώ λοιπόν αυτή η κίνηση ζωντάνεψε με Τούρκους τουρίστες την αγορά της Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα θέμα το πώς θα επηρεάσουν οι τελευταίες επιθέσεις κατά του τουρκικού προξενείου Θεσσαλονίκης.

Με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε ως εφημερίδα Μπιρλίκ, το όφελος που υπήρξε κατά το περασμένο καλοκαίρι και τον χειμώνα από τους ερχόμενους κυρίως από Κωνσταντινούπολη Τούρκους τουρίστες ήταν σημαντικό.

Εκφράζονται ανησυχίες πως η αύξηση των αντιτουρκικών δράσεων εν όψει μιας υψηλής τουριστικής σεζόν, θα επιδράσει αρνητικά σε αυτό το θέμα.

Εφ. Μπιρλίκ  21/4/2015

Previous Article

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙ !

Next Article

OI ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *